Danmark rundt med børn på bagsædet

Photo of author
Skrevet af Redaktionen
· Opdateret

Pandemien har vist os at vi sagtens kan tage på ferie i lille Danmark – fra Vestkysten til Bornholm, findes der hundredvis af lokationer du kan besøge med familien. Her kan du læse nogle gode tips og tricks til en nemmere bilferie med små børn! 

Planlæg din ferie 

Start med at planlægge din bilferie nøje. Har du mindre børn, er det en god idé at huske at sætte tid af til tissepauser og snacks – måske har du også selv brug for at strække benene. Hvad vil du se? Hvad vil dine børn se? Husk at tænke over de steder du vil besøge – er der børnevenlige faciliteter? Er der toiletter? Det er også vigtigt at overveje køretiden – kan dit barn eller din baby holde ud at sidde i en bil i mere end to timer? 

Gør det nemt 

Hvis du ikke har bil, kan det være svært at finde ud af om hvordan og hvor du skal få fat i en bil. Især med børn på bagsædet. Her er det en god idé at leje en bil gennem Danish Car Rental, frem for at låne en bil privat – på den måde er du garanteret biler der lever op til højere sikkerhedskrav uden skjulte fejl. På den måde kan du også være sikker på at du er forsikret, hvis noget skulle gå galt. Det er også nemmere at finde en bil med de rigtige specifikationer til din autostol, hvis du gør de gennem et udlejningsbureau – og så kan du jo også forkæle dig selv og leje en bil med automatgear! 

Hav styr på trafikken 

Mange glemmer at tænke over det tidspunkt de kører på, og at sidde i en kø på motorvejen i flere timer med et barn på bagsædet kan være til stort besvær. Derfor anbefaler vi at du tjekker Vejdirektoratets Trafikkort og holder dig opdateret på eventuelle trafikændringer. Det er også en god idé at tænke over rastepladser og spisesteder langs motorveje og landeveje – så er du i hvert fald sikret at spare tid på at lede.