Engangsbarberblade eller barberblade der kan genbruges?

Photo of author
Skrevet af Redaktionen
· Opdateret

Der er ingen tvivl om at barberblade er noget som mange bruger i hverdage. Det gør også at der er en stor efterspørgsel, hvilket også gør at det ofte kan være dyrt at købe nye barberblade, hvis man vælger de traditionelle mærkevarer som man kan få. Her kan et gilette barberblad nemt koste 50-100 kroner, hvilket er utrolig mange penge når man måske bruger det stort set hver eneste dag, og derfor skal udskifte dem ofte.

Men hvad er endelig bedst, et engangsbarberblad eller et af de genbrugs, som man kan anvende mange gange? Ja det åbenlyse svar er naturligvis at dem der koster mest af kendte mærker, er bedst, men er de virkeligt 5-10 gange bedre i forhold til prisen? Det kigger vi nærmere på i denne artikel, hvor vi beskriver nogle af de fordele og ulemper der kan være ved begge typer barberblade.

Køb barberblade af høj kvalitet på tilbud

Hvis du er interesserede i at købe de barberblade af kendte mærker som du kan bruge flere gange, så er det åbenlyst bedst at vælge at købe dem når de er på tilbud, så du kan få præcist den samme vare, til en billigere pris. Nogle gange kan du være heldig at finde nogle butikker som sælger varepartier med varer fra butikker som er ved at gå ned, og derfor kan man hente en stor rabat ved at købe en større mængde hos dem. Alternativt så skal du blot gå på pricerunner for at finde den forhandler som sælger dem billigst, og så holde øje med om de kommer på tilbud. Du kan f.eks. få et overblik over barberblade på barberblader.com hvis du vil se flere steder hvor du kan læse mere om barberblade, og finde nogle potentielle billige barberblade i udlandet.

Engangsbarberblade kan godt bruges flere gange

De fleste barberblade kan godt anvendes flere gange, og derfor skal man ikke bare smide dem ud når de er blevet brugt en enkelt gang. Hvis du vælger at bruge dem flere gange, så kan du vælge at købe sådan en barberbladsrenser, som er en gummistation som du kan rense dine barberblade med. Så kan du fjerne fedt, hår og snavs fra de barberblade, og ende med at fordoble holdbarheden og levetiden på disse barberblade kan blive mere end fordoblet uden problemer. Så kan de billige engangsbarberblade bruges i lang tid og du kan på den måde få langt mere ud af dine penge. Dette kan du naturligvis også gøre med de kendte mærker, for at sikre at de også holder i lang tid, men det gør dog forskellen fra kvaliteten af de engangsbarberblade der findes i forhold til de traditionelle mærkevare mindre væsentlig og derfor kan du måske teste hvad du får mest ud af, og du kan se hvor lang tid du kan bruge engangsbarberbladene i forhold til de kendte mærker, for at se hvilket der bedst kan svare sig og samtidigt giver den bedst mulige barbering.