Er Fortnite stadig populært?

Photo of author
Skrevet af Redaktionen
· Opdateret

Det omtalte computer og konsolspil Fortnite, har for alvor taget verdens ungdom med storm. Det spændende fantasispil handler om at bevæbne sig selv med de bedste kampvåben og dernæst kæmpe mod andre online spillere på en lille ø. Da spillet kom til computere og konsoller tilbage i 2017 var det på alles læber, men er Fortnite stadig populært her i 2022?

Fortnite er onlinespillet der stadig hitter

Det korte svar er ja, Fortnite er stadig enormt populært nu til dags. Faktisk viser undersøgelser at over 125 millioner mennesker verden over spiller Fortnite, og dette gør det faktisk til en af de mest populære online spil i nyere tid!

Flere millioner sidder hver dag og kæmper for deres liv på fantasiøen i dette actionspækkede spil. For rigtig mange er Fortnite blevet til meget mere end bare et spil. Det er også blevet noget, som man leger i frikvartererne, ser videoer af samt tale og læser om dagen lang.

Fortnites popularitet er en stadig voksende trend, der højst sandsynligt ikke går af mode foreløbig. 

Iklæd dig Fortnite fra top til tå

Hvis du kender nogen, som bare ikke kan få nok af Fortnite, så hvorfor ikke glæde dem med noget lækkert merchandise? Køb Fortnite tøj til børn så de ægte fans kan udtrykke deres spillepassion dagen lang. Fortnite tøj kommer i et hav af forskellige designs, som er super populære blandt både børn og unge. 

Fortnite spillet er kendt for dens sjove farverige væsner, fede skins og seje våben. Alt dette kan fås trykt på alt fra T-shirt til underbukser, så den dedikerede Fortnite fan kan blive lige så moderigtige som de er spilleglade. 

Mangler du en god gave til dit barn? Hvis man er helt opslugt af Fortnite universet, og bare ikke kan få nok, så er smart Fortnite tøj eller et fedt stykke Fortnite legetøj en sikker vinder.