Vælg bilferien: nemt med baby

Photo of author
Skrevet af Redaktionen
· Opdateret

Hvis man gerne vil på en nogenlunde overskuelig ferie med sin familie, så kan man med fordel vælge bilferien. På den ferietype har man nemlig godt samling på alle sine ting og alle familiemedlemmerne, og derudover skal man heller ikke tænke så meget over at forstyrre andre mennesker på flyet – det er nemlig ikke altid så nemt at have en baby med på flyvetur. 

Så det er faktisk bare med at finde ud af, hvor man gerne vil kører hende. Og så kan man så småt begynde at pakke bilen og komme afsted.

Styr på alle børn og sager

Det, der er så skønt ved bilferien, er først og fremmest, at det er en meget fleksibel måde at rejse på. Men er nemlig ikke afhængig af fly- eller togafgange, og man kan også få set mange flere ting, fordi man selv har styring over, hvilken vej man kører og dermed hvor ofte man kan stoppe op. 

Derudover så er det også en overskuelig måde at være sted på, hvis man har små børn og en baby med, fordi man kan pakke alle de nødvendige ting ned i bilen, og så har man dem hele tiden ved hånden. Og så kan man jo få en masse hyggelige timer til at gå på de lange køreture, hvor man både kan lege billege, få nogle gode snakke og ellers bare nyde stilheden med hinanden.

Flyv afsted og lej en bil

Hvis I alligevel går og drømmer om at komme lidt længere væk end bare Europa, så bliver I måske nødt til at hoppe på et fly. Men det behøver ikke nødvendigvis at stå i vejen for, at det kan blive en bilferie. Først så find rejse og en destination I gerne vil besøge, og derefter kan I så bare vælge at leje en bil, som I kan køre rundt i, når I er fremme – så skal I lige huske at få en autostol med til den lille fra det sted, I lejer bilen.

Her kunne det eventuelt være en mulighed at tage et smut til USA, som i hvert fald er kendt for at skabe rammer om nogle ret fede roadtrips – og det er jo perfekt til dem, der gerne vil på en dejlig bilferie med hele familien. Både små og store.