Autostol.dk

Fra bloggen

BeSafe iZi Modular i-Size

iZi Modular i-Size er Besafes skud på en stol, der lever op til R 129 regulativet (også kaldet i-Size godkendelsen). Det er en kompakt stol, der kan bruges fra barnet er 61 cm.

Den kan bruges bagudvendt når barnet er 61-105 cm og fremadvendt fra 88-105 cm. Dvs. stolen kan bruges fra barnet er ca. 5 mdr. til 4 år. Modular er således en kombi stol, der kan monteres i begge retninger.

Besafe iZi Modular i-Size monteres i Besafe iZi Modular i-Size basen som er en isofix monteret base (samme base, som bruges til Besafe iZi Go modular i-Size).

Komforten er høj, hvilket skyldes de mange indstillingsmuligheder. Der er fx. en indsat i stolen siderne og ved skuldrene, som sikre, at barnet sidder godt indtil det er 2 år. Derudover kan basen rykkes længere ud fra bagsædet, så barnet får bedre plads til benene (når det sidder bagudvendt), hvilket forlænger tiden, at stolen kan anvendes bagudvendt uden, at det går udover komforten for barnet.

Derudover er Modular meget åben ved benene, så barnet nemt kan få benene udover siderne, når det begynder, at have så lange ben, at de ellers ville være gået imod bagsædet.

Selerne kan rykkes op i takt med, at barnet vokser. Dette gøres ved, at hæve skuldre beskyttelse og så følger selerne automatisk med, så højden og selerne passer sammen.

BeSafe iZi Modular I-Size
Modular når den er fremadvendt og har sidebeskyttelse på.

Bagudvendt har stolen en rigtig god hvileposition, som man nem kan ligge barnet i. Fremadvendt kan barnet ikke ligge lige så meget ned, som når den er bagudvendt.

Modular har nogle ekstra sidebeskyttelses “puder”, som man kan sætte på den side, der vender ud mod bildøren.

ADAC test resultat for BeSafe iZi Modular i-Size

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
62 ★★★★ ★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

25 kommentarer

 1. Er det den der nu hedder: BeSafe iZiCombi X4 ISOfix? Jeg har set på BeSafe iZi Kid X2 i-Size, da jeg kan se den har vundet i Tænk test, men er lidt i tvivl om hvad forskellen på de to modeller er?

  Mvh
  Anna Emilie

  1. Ser lige den ene er i-Size og den anden ikke. Men vil du så anbefale BeSafe iZi Kid X2 i-size eller BeSafe iZi Modular i-size?

  2. Modular kan samme base bruges til babystol (Izi go modular) og næste stol 9-18 kg (Izi modular) altså den du har kig på. 9-18 kg stolen kan være både fremadvendt og bagudvendt. Jeg har stolen og børn, der IKKE vil sidde bagudvendt, så da den mindste (som vi har stolen til) blev 15 mdr og dermed i flg. I-size konceptet må sidder fremadvendt, blev stolen vendt fremad. Vi havde en Besafe Izi Comfort X3 isofix tidligere, her vinder Modular på at fylde mindre og sen er let at montere for mig pga. væsentlig mindre vægt på stolen.

 2. Hej. Jeg har en søn på 2 år, ca 11 kg og omkring 90cm. Jeg har en Akta Graco, som v har været glade for, men som er gået i stykker i Isofix’en. Så vi skal have en ny stol. Jeg vil helst have en bagudvendt, som jeg kan bruge så længe som overhovedet muligt, så jeg tænker én som kan vendes, når benene bliver for lange.
  Vi har to biler en Volvo V40 og en Volvo VX60, som stolen skal kunne sidde i.

  1. Hej Maja,

   Du kan også overveje en af de andre besafe modeller (der ikke kan vendes) men kan bruges bagudvendt i lang tid, da der er masser af plads til benene.

   Der er fx. denne Besafe Plus der kan bruges bagudvendt indtil 25 kg. og hvor der er masser af plads.

   Mvh

 3. Hej

  Jeg har tvillinger og vil gerne have denne stol x 2 til dem. Vi har en Ford S-max med tre rigtige bagsæder med isofix på alle tre sæder.

  Vi har haft vores babystole med isofixbaser til at sidde på hhv. sædet bag føreren og midtersædet, og det vil vi gerne blive ved med at kunne, da vi ellers ikke kan bruge det tredje bagsæde til en passager/mor eller far på lange ture.

  Jeg vil gerne have dem til at sidde bagudvendt så absolut længe som muligt, så jeg overvejer også at have dem siddende bag passagersædet og i midten, så der er plads til fars ben (180 høj). God idé, dum idé?

  Ved du, eller er der andre læsere herinde, der ved, om baserne/stolene kan være der ved siden af hinanden i vores biltype?

  1. Hej Lise,

   De burde sagtens kunne være i jeres bil. De fylder ikke meget mere i bredden end babystolene.

   De kan sagtens sidde på de to pladser. Så længe de sidder bagudvendt er de fint beskyttet selvom den ene sidder i midten.

   Mvh

 4. Elsker denne side ?
  Jeg er så meget i tvivl..
  Ønsker som alle andre den sikreste stol. Står mellem besafes nyeste og den nye sirona.
  Min bekymring er ved sirona er at selerne virker til at sidde lidt uheldigt? Og ved besafe virker det ikke så smart at når barnet bliver større er den del der bestykket hovedet trukket så højt op at det er fri af det hårde plastik stolen er lavet af?
  Dog virker besafe til at have en virkelig god hvile funktion.
  Synes godt nok det er svært at vælge hvilken er bedst!?

  1. Hej Anita,

   Hovedstøtten der kan trækkes op på Modular kan sagtens klare, at blive trukket fri af det hårde plastisk. Sådan er det på mange stolene.

   Hvis ikke du har brug for drejefunktionen som Recaro Zero 1 har, så vil jeg vælge Modular, da barnet kan sidde bagudvendt i lang tid, da der er god plads til benene.

   Men skal du bruge drejefunktionen er det Recaro Zero 1.

   Mvh

 5. Hej 🙂
  Vi har en maxi cosi 2 way til vores datter på 2,5 ( sidder stadig bagudvendt) og er rigtig glade for den. Men nu er det ved at være tid til at lille søster skal over i en større stol også. Kan nu se at BeSafe iZi Modular i-Size er kommet. Kan man sidde lige så længe bagudvendt som i 2 way som i modular eller og hvilken af de 2 stole ville du anbefale?

 6. Hej
  Vi har en hi way II til vores store dreng på knap tre men nu skal lillebror også snart have ny stol da vi gerne ser at den store sidder bagud et år endnu.
  Vi har kig på denne eller izi combi x4 Isofix. Hvad er fordele og ulemper ved de to stole for de fremstår umiddelbart ret ens bortset fra at denne er i-size. Optager de lige meget plads i bilen og fylder de umiddelbart mere eller mindre end hi way II fra Britax som vi allerede har? Vi tager naturligvis ud og prøver stolene i bilen, men ville gerne have en lidt bedre idé om hvad den ene kan som den anden ikke kan?
  Mvh Maja

  1. Hej Maja,

   Jeg har ikke lige sammenliget de to Besafe modeller, så det ved jeg faktisk ikke.

   Men jeg ville vælge Modular, da du så har en isize stol + det er den isize stol på markedet, som jeg pt. helst ville vælge.

   Mvh

  2. De er (som jeg husker det) testet efter to forskellige standarder, i-size stolen er den nye udvikling, derfor ville jeg vælge denne. Vil anbefale dig at gå ud i en forretning og prøve stolene i jeres egen bil.

   1. Hej Helle,

    Helt korrekt.

    iSize er den nye og hårdere standard – så man skulle få en bedre og sikre stol i en isize model.

    Dog er de gode og sikre stole under ece 44-04 og som består Plus testen på samme niveau som isize.

    Mvh

 7. Vi har også denne stol til vores pige som nu er 11 måneder og hun har haft den siden september og sidder rigtig godt i den og har masser af plads. Vi havde en anden babystol men synes det er en rigtig god ting at man kan bruge flere stole på basen så men ikke skal have en ny base hver gng men skifter stol.
  Ja den virker lidt lav men det tror jeg har noget med bilerne at gøre, for i vores ford mondeo var den fin i højde i forhold til vinduerne. Lige nu sidder den i en fiat punto og der en den en smule lav.

  Det er en super lækker kvalitet det hele og den er let. Meget nem at montere og den kan “skubbes” ud fra sædet når det kniber med benpladsen hvilket jeg synes er smart så man har mulighed for at have dem bagud længere tid.
  Prisen i dk er måske lidt høj men når man sammenligner med andre stole synes jeg faktisk det er ok.

 8. Jeg har denne stol stillet tilrådighed fra Besafe, jeg har ikke babydelen af stolen, idet mine piger er for store til den. Jeg kan sige ,at stolen er væsentlig lettere vægtmæssigt end vores Besafe Izi Combi X3 isofix, monteringen af basen er enkel og det samme af stolen, hvad enten det er bagudvendt eller forudvendt. Betrækket er lækkert og pænt, og begge vores piger sidder godt i den. Manden synes polstringen på selerne over skuldrene er lidt for bred, og jeg synes det er ærgerligt, at stolen er så lav at vores piger ikke kan kigge ud af vinduerne i vores bil (VW Golf). Dog virker stolen som sagt rigtig sikker og montering er nem og brugervenlig. Havde stolen været på markedet, da vi skulle ha babyautostol mm, så havde den helt sikkert været i vores tanker, netop pga én base til to stole.

  1. Hej Steen,

   Jeg tror ikke den kommer med i den alm. autostol test fra tyskland, men den har været med i den svenske og bestået “Plus testen” – så det er virkelig godt.

   Der kommer en beskrivelse inden alt for længe, hvor der også er informationer om Plus testen.

   Prissammenligning kommer der kun måske. Den må kun sælges i udvalgte fysiske butikker – prisen er fast. Den må ikke sælges online og Besafe produkterne må ikke sælges på tværs af landegrænser, så prisen er rimelig fast.

   Mvh
   Kristian

   1. Hej Kristian..

    mange tak for det hurtige svar…

    vil glæde mig til din beskrivelse samt anmeldelse, da det jo er en af de dyrer autostole, vil jeg glæde mig til at læse om du mener den er pengene værd eller bare et mode/mærke fænomen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.