Autostol.dk

Fra bloggen

Cybex Aton M

Aton M er Cybex helt nye bud på en babystol i 0-13 kg. klassen. Cybex Aton M er lavet sådan, at den bruger samme base som Cybex Sirona M2 i-Size – altså samme koncept, som man også kender fra Maxi Cosi og Besafe.

Aton M bygger på de kendte Aton modeller, som har været på markedet i mange år og har også mange af de samme egenskaber.

F.eks. har højden 11 indstillingsmuligheder og selerne flytter automatisk med op. Derudover er der en position, hvor barnet næsten ligger helt ned, hvilket især er godt ved for tidlig fødte eller nyfødte børn.

Aton M har også Cybex L.S.P system, der sørger for, at tage en del af energien ved sidekollisioner.

Cybex Aton M kan monteres med bilens 3-punktsele eller du kan bruge Cybex Base M og montere den med isofix. Basen gør det nemmere, at tage autostolen ud/-ind af bilen. Barnet spændes fast med Y-sele i selve autostolen, som har puder på for højere komfort.

Selvom autostolen bruger samme base som Sirona M2 i-Size er Aton M ikke i-size godkendt. Den er godkendt efter ECE 44-04 reglerne.

Cybex Aton M er nu kommet i en i-Size model. Klik her og gå til Cybex Aton M i-Size.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.