Autostol.dk

Fra bloggen

Cybex Pallas-FIX

Billede på vej

Pallas Fix, som er en autostol fra Cybex. Har en anvendelses tid der er længere end i de fleste andre autostole. For selvom stolen, som udgangspunkt kan bruges fra barnet er 9 måneder til det bliver 3 år. Er det muligt at ændre stolen således den kan bruges til barnet bliver omkring 12 år gammelt. Det gør Cybex Pallas FIX til en god investering, da du ikke skal ud og have fat i flere forskellige autostole.

Som en ny ting har Cybex Pallas-FIX et nyt mavepudesystem. Der gør at Pallas-FIX er mere sikker end andre stole med 5-punkt-sele. Mavepuden kan tilpasses, både fremad og tilbage, så barnet kan bevæge sig frit i stolen. Ved et frontalt sammenstød vil kræfterne fra kollisionen fordeles over mavepuden, og kræfterne vil reduceres pga. de stødabsorberende materialer i puden. Pallas-FIX har også opnået at få topkarakterer hos den førende Europæiske testorganisation, hvilket må siges at være et godt resultat.

Cybex Pallas-FIX er let, at montere i bilen ved hjælp af ISOFIX. Autostolen skal bare klikkes på og så er man klar til, at køre. Autostolen kan også monteres med bilens 3-punktsele.

Et andet bud i samme vægt-/prisklasse kunne være den nye Recaro Monza Nova IS autostol, som ligger nr. 1 i autostol testen.

ADAC test resultat for Cybex Pallas-FIX

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed og ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
68 ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

3 kommentarer

  1. Vi har denne stol til vores datter og er meget, meget glade for den.

    Man slipper for at tænke over om selerner er stramme nok – puden skal bare indstilles en gang i mellem og højden justeres, efterhånden som barnet vokser. Bilskifte er også meget let med denne stol, både vejer den ikke så meget og kan i princippet bare sættes ind på sædet, og så er den klar til brug. Stolen er således temmelig ‘idiotsikker’ hvis andre skal sætte hende i bilen…

    Vi har også fornemmelsen af at hun sidder mere behageligt end i stole med indbygget sele og hun sover fantastisk i den uden at tabe hovedet, som ellers kan være et problem. Og skulle hun tabe hovedet ligger hun bare ind over puden.

    Super stol og vi har ikke haft nogen problemer med accept af mavepuden (mange sælgere fraråder stolen pga puden, men det er noget vrøvl).

    Samtidig får stolen rigtig pæne ord med på vejen fra Tænks test af autostole!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.