Autostol.dk

Fra bloggen

Cybex Pallas M

Cybex er det firma, der gør mest i mavepude stole og Cybex Pallas M er deres nyeste skud på stammen i 9-36 kg. klassen. Stolen er afløseren til Pallas 2 og har fået flere gode egenskaber.

Cybex Pallas M var med i maj 2015 autostol testen og fik her kun 60%. Dette skyldes bl.a den nye test, hvor der nu er kommet målere i maven på dukken og derved kan mavepudens belastninger måles.

Stolen monteres med bilens 3-punktsele, som skal igennem mavepuden.

Pallas M kan bruges fra barnet er 9 mdr. til 12 år, dog anbefales det, at barnet vejer mindst 12 kg. for optimal komfort og for at mindske risikoen for, at barnet falder ud.

Når stolen bruges i gruppe 1 – 9-18 kg – kan du få den i hvileposition ved bare et enkelt håndtag. Det er også i den periode du skal anvende mavepuden.

Stolen har LSP-system og vipbar hovedstøtte samt optimeret ventilationssystem for, at opretholde en behagelig temperatur.

Cybex Pallas M kræver en lang sele til montering og det er således vigtigt, at du undersøger om din bil er godkendt til stolen.

ADAC test resultat for Cybex Pallas M

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
60 ★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.