Autostol.dk

Fra bloggen

Cybex Pallas

Billede på vej

Pallas er en autostol fra Cybex der giver dig 2 stole i 1. Det smarte ved Cybex Pallas, er at den kan ommøbleres når barnet bliver omkring 4 år, ved at sikkerhedshynden og bunden fjernes. Herefter kan stolen bruges af ældre børn, og Cybex Pallas stolen kan derfor bruges af børn i alderen 9 måneder til 12 år. Så man slipper for at skulle investere i nye autostole i takt med at barnet vokser.

Selvom stolen er praktisk, betyder det ikke at den ikke også kan være sikker. Stolen har blandt andet en sikkerhedshynde, der formindsker belastningen bed et eventuelt uheld.

Stolen har også høstet en del anerkendelse, Pallas fra Cybex er blevet tildelt karakteren ”meget god”, af det anerkendte bil magasin ”Autobild.de”. Derudover er stolen blevet kåret som den bedste stol i sin kategori, af den tyske Stiftung Warentest. Ligesom den har opnået anerkendelse og topkarakterer i nogle af Europas mest anerkendte forbrugertests.

I denne vægtklasse røg Recaro Monza Nova IS Seatfix ind på 1. pladsen i test oversigten.

ADAC test resultat for Cybex Pallas

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed Komfort Rengøring / Finish
66 ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

8 kommentarer

 1. Hej
  Jeg har lidt spørgsmål, jeg håber i kan hjælpe hjælpe mig lidt med.
  Jeg overvejer at købe denne stol til min datter, da den er god i test.
  Jeg har ikke selv bil, den bil vi oftes er med i, er en opel astra når vi skal køre.
  Vil denne stol kunne stå i den også hvor selen kan nå omkring den?
  Vores baby autostol kan kun stå på forsædet i den, da selerne bagved ikke kan nå.
  Må den stå på forsædet, hvis det er?
  Hvis i synes denne stol vil være et dumt valg, har i så nogen gode forslag til evt andre stole?
  Vh Anja

  1. Hej Anja,

   Jeg ved desværre ikke, hvor lange selerne er i en Astra. Så ikke andet for end i må ud i en baby butik og prøve stolen i bilen. Så er i sikre på, at selerne kan nå og stolen kan stå perfekt på sæderne.

   Den må godt stå på forsædet, men så skal i huske, at slå airbaggen fra. Det er ikke et lovkrav, men langt det sikreste.

   Skal det være en 9-36 kg. stol? for ellers er der fx. Römer Duo Plus, som er en rigtig god stol med selemontering, som ikke kræver, at selerne er så lange. Den kan også monteres med isofix, hvis i en dag får brug for det.

   Mvh

  2. Vi har en Opel Astra Wagon (2007), og en Cybex Pallas stol .Selerne både for og bag er lange nok til denne stol. Den eneste bil vi har haft udfordringer med selerne var i en Citröen C1… men det gik med nød og næppe… Stolen er dog ret stor, men det ser det ud til at de fleste andre stole også er… (vi er netop nu på udkig efter en lignende stol til barn nr. 2)…

 2. Hej.
  Vi har en Fisher Price autostol nu til vores datter på 3 år, men opdager nu at den faktisk ikke er særlig god sikkerhedsmæssigt, hvorfor vi vil have en ny. (Vi boede i lejlighed i storby da hun var bette og kørte derfor kun i bil med bedsteforældrene hvor det var den de havde købt, som vi nu har overtaget).
  Selen kan dog kun lige nårundt på den Fisher Price vi har nu og jeg tvivler derfor på om selen så ville kunne nå på denne? Hvor afprøver man en henne??

  Hvis den ikke kan nå så synes jeg faktisk ikke der er noget alternativ i 9-36 kg klassen? De andre du viser herinde har ikke klaret sig særlig godt i tests, kan det virkelig passe at der ikke er andre i den klasse der er anbefalelsesværdige!?

  Håber på svar:)
  VH
  Christina

  1. Hej Christina,

   Ja den er ikke helt optimal. Jeg vil tage ud i den nærmeste Babysam butik og så afprøve stolen i bilen. Så kan i hurtigt og nemt finde ud af om den passer i jeres bil.

   Det er korrekt. Der findes desværre ikke nogle i 9-36 kg. klassen (udover dem med mavepude?) som har klaret sig særlig godt og vi håber alle på, at der snart kommer en model på markedet, som kan klare flere størrelser – bedre end de nuværende.

   Mvh

 3. Jeg har købt denne stol til begge mine mindste børn, og både jeg og de er rigtig glade for den. De skal i starten lige vænne sig til puden foran, men det tar´ ikke ret lang tid. Den er meget nem at anvende, og altid sikker uanset tøjet de har på, da puden har 3 forskellige indstillinger.
  5 stjerner fra os, og en varm anbefaling.
  Et stort plus er også at de aldrig hænger med hovedet hvis de falder i søvn i bilen. Min mindste ligger armene over puden og hovedet ned på, så sidder hun dejligt.

 4. Cybex pallas har vi selv lige købt til den mindste af vores, vi er SUPER glade for den, det man ike skal tænke på er om de nu sidder godt nok fast når de har vintertøj osv på, fordi de har den pude foran sig som altis holder dem fast i stolen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.