Autostol.dk

Fra bloggen

Cybex Solution M

Cybex Solution M er afløseren til Cybex Solution X2 og det klare den super. Solution M har fx lige været med i maj autostol test 2015, som er den nye hårdere test og her fix stolen hele 74%, hvilket er 2%-point højere end den gamle model.

Der er således tale om en stol med utrolig høj sikkerhed uden problemer med skadelige stoffer, høj komfort og som nemt kan monteres med bilen 3 punktsele.

Stolen er til børn i 3-12 års alderen eller 15-36 kg., og er således den sidste autostol dit barn behøver.

Hovedstøttet/ryggen kan hæves i takt med, at dit barn vokser og der er 12 højde positioner, så det altid er muligt, at finde en, hvor selerne sidder korrekt og dit barn har den bedste komfort.

Cybex Solution M har ikke hvileposition, som andre modeller, men anvender Cybex patenteret vipbar hovedstøtte, som gør, at barnets hoved kan komme en smugle bagud og på den måde ikke skulle falde fremover når barnet sover. Flere forældre oplyser dog, at det ikke fungere helt optimalt (jeg undersøger det nærmere)

Som i andre nye Cybex autostole, har denne også LSP-system for, at øge sikkerheden ved sidekollisioner.

Stoffet i stolen er udviklet for, at give de bedste ventilations muligheder og for, at stolen ikke skal blive for varm.

ADAC test resultat for Cybex Solution M

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
74 ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Ingen kommentarer

  1. Jeg søger den sikreste autostol til min søn på 6 (124 cm og 23 kilo) som skal være på forsædet (passagersædet) i min Fiat 500. Jeg er klar over at det klart er bedre bagtil fordi der er isofix og ingen airbag (jeg kan i hvert fald ikke finde isofix foran) men han hader at køre bil så det er bedste løsning for nogenlunde sikker kørsel også for mig hvis han sidder der. Kan du anbefale mig lige nøjagtig de model du ville vælge til den bil og den løsning ? Og jeg tænker hvis jeg i så fald kører sædet helt tilbage at det er ok med airbag fremfor at slå den fra ?! På forhånd mange tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.