Autostol.dk

Fra bloggen

Kiddy Guardian Pro

Kiddy Guardian Pro

Kiddy guardian pro er en autostol fra Kiddy, der har vundet et hav af priser i alverdens forbrugertests. Det skyldes ikke mindst, at Kiddy guardian pro yder en rigtig god beskyttelse for det barn, der bruger den.

Kiddy guardian pro er en autostol for alle børn i alderen 9 måneder til 12 år, det vil sige gruppe 1,2 og 3, hvis man har lidt forstand på autostole.

Kiddy har udviklet et nyt sikkerhedsmodul, der bliver brugt til Kiddy guardian pro. Der er tale om et modul, der absorberer anslagsenergien og sikre barnet i forbindelse med én ulykke.

Kiddy guardian pro bruger også en støddæmpende pude, der også er kendt fra mange af deres andre autostole.

For at give den bedste beskyttelse til hoved og nakke, bruger Kiddy guardian pro, et specielt materiale omkring hoved og nakke, nemlig Honey Comb V2, der skulle være med til, at holde disse 2 udsatte områder endnu mere sikre.

Der er dog også gjort ting for, at gøre Kiddy guardian pro til en komfortabel autostol. Det er blandt andet meget nemt, at bredde og højde justere Kiddy guardian pro. Det vil sige, at man har mulighed for, at tilpasse autostolen så den passer til det barn der bruger den.

Kiddy guardian pro har også en 3-trinsbestøtte. De fleste børn vil være glade for, at have mulighed for, at hvile benene under kørsel.

En efterhånden lidt ældre autostol, som dog stadig gør det godt. En nyere model i samme vægtklasse er denne Recaro Monza Nova IS Seatfix, som netop er blevet nr. i vægtklassen.

ADAC test resultat for Kiddy Guardian Pro

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed Komfort Rengøring / Finish
70 ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.