Autostol.dk

Fra bloggen

Maxi Cosi RodiFix

Maxi Cosi RodiFix

Rodifix er Maxi cosi blandt de bedst testede stol i 15-36 kg. klassen – den score 74%, hvilket bringer den helt op blandt de bedste stole. Som navnet antyder, kan Rodifix monteres i bilens isofix, hvilket sørger for, at stolen sidder godt fast og du er fri for, at spænde stolen fast når barnet ikke er med i bilen. Rodifix kan dog også spændes fast med bilens tre punktsele.

Stolen klare sig godt i fronttal og sidekollisionstesten og den får en god bedømmelse i brugervenlighedsdelen af testsen. Maxi Cosi RodiFix

Rodifix har mange indstillingsmuligheder og hovedstøtten kan hæves i takt med, at barnet vokser. Rodifix anvender Maxi Cosi’s “EasyGlide”, der gør det nemmere, at få selen igennem. Det åbne spænde system gør det nemt at monter stolen og se, hvor og hvordan man spænder den fast.

En ting, som gør stolen helt fantastisk er hvilepositionen. Hele sædet kan vippes tilbage og giver således barnet en god soveposition og vi har endnu ikke selv oplevet, at vores søns hoved ryger fremad når han sover.

Stolen har Maxi Cosi sidebeskyttelses system.

Jeg har selv valgt Maxi Cosi Rodifix til min søn og er fuld tilfreds med stolen. Indtilvidere lever den op til mine forventninger og min søn sidder godt i den.

Stolen får således mine varmeste anbefalinger.

Vi har fået en stol mere til vores søn og det er den nye version – Maxi Cosi Rodifix Air Protect, som har erstattet den.

ADAC test resultat for Maxi Cosi RodiFix

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed og ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
74 ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

63 kommentarer

 1. Hej . Vi står og skal have ny stol til vires søn på 2,5 bliver 3 år til dec. Men han vejer 17 kg og 94 cm han har lige nu en cybex sirona mmed pude foran. Men lige meget hvor meget vi strammer den kan han kommer op. Og vægt mæssig er han jo snart for stor. Til vores søn på 7 år har vi cybex solution q serien. Den er bare store og købt da vi havde en anden bil med mindre sikkerhed i.
  Hvilken skal vi vælge til nu? Har læst en del på den her stol? Men er den god nok?
  Vh camilla

 2. Hej Kristian
  Vi står over for at købe en ny autostol til vores datter på 3 år. Vi har set på Maxi Cosi Rodi Airprotect, Maxi Cosi Rodifix og Maxi Cosi Rodi XP med Isofix.

  Vi har isofix i bilen, men er i tvivl om, hvorvidt det er mere sikkert at anvende isofix eller ej. Hvad anbefaler du? Og hvilken af ovennævnte autostole vil du anbefale at købe, hvis man nu skulle vælge?

  Mvh.
  Daniel

  1. Hej Daniel,

   Jeg vil vælge isofix, da stolen så sidder fast i bilen – også når i er afsted uden børn. Stolen kan heller ikke “vælte” når den er i isofix og jeres barn sidder således bedre “fast” i bilen.

   Så jeg vil vælge Rodifix eller Rodifix AP – der er ikke den store forskel, så kommer lidt an på prisen.

   Mvh

   1. Tak for svaret. Vores datter er 3 år og vejer 15 kg, men er omkring 98 cm høj. Er det passende at sætte hende i Maxi Cosi Rodifx eller bør vi vente? Hun har blot en tendens til at ville komme i kontakt med os foran i bilen ,når vi kører, og vender sig derfor i den nuværende autostol, Maxi Cosi Mobi, som er bagudvendt.

    1. Hej Daniel,

     Hmmm.. Ja så begynder det jo, at blive farligt. Har i sat et spejl op, så hun kan se jer?
     For måske det kan afhjælpe problemet.

     Hendes Mobi er klart bedre end en fremadvendt 15-36 kg stol og hvis i kan holde hende i den, er det bedst.

     Men ellers er hun stor nok til, at sidde lovligt i en 15-36 kg stol. I skal bare være obs på, at hun sidder korrekt med selen, da det ellers kan gå helt galt.

     Mvh

     1. Hej Kristian. Vi har tidligere haft et spejl, men det var inden vi købte ny bil.Jeg tror dog ikke, at det vil hjælpe på det i dag, når der fx er ting hun gerne vil vise os, mens vi kører. Nu har vi i hvert fald købt en Maxi Cosi Rodifix Airprotect til hende og så kan vores søn på 6 mdr. snart overtage Maxi Cosi Mobi’en.

      Mvh.
      Daniel

 3. Hej,

  Jeg er på udkig efter en autostol i kategorien 15-36 kg. Ved du om der er forskel i længden/dybden af Maxi Cosi Rodifix ift. til fx Cybex Solution M-Fix. Der er lidt i trangt med benpladsen i vores Skoda Fabia, og derfor kunne jeg godt tænke mig at gå efter en autostol der ikke fylder for meget i “sædelængden”.

  På forhånd tak for svaret!

  Mvh. Henning

  1. Hej Henning,

   Nej det er der ikke den store forskel i. Barnets ben spiller lige så meget ind og de bliver ikke mindre.

   Det er desværre svært i mange biler, at have børnene til, at sidde godt, hvis også personerne foran skal sidde godt. Så det er lidt et valg man må tage.

   Herhjemme sidder passageren ikke godt i den lille bil, men sønnik har plads. Det har vi valg både mht. hans sikkerhed, men også for, at få mindre brok på bagsædet. Så må passageren bare indstille sig på, at sidde mindre godt.

   Mvh

 4. Hej

  Jeg skal id og købe næste stol til vores datter på 2.5 år Hun er meget høj og har derfor svært ved at være i den hun har.
  Jeg har kikket meget på den her RodiFix og var ret siskler på at det var den stol vi skulle købe.
  Da jeg kom ud i butikken blev jeg den frarådt, da den ikke har de der ekstra “puder” ved hovedet i siderne. Hvilken betydning har det? Hun viste os den fra römer, som ikke har en hvileposition.

  Vh Kamila

 5. Hej 🙂
  Jeg fandt ud af den anden dag, at min datter på knap 4 år vejer 18 kg, så vi skal ud og have fat i en ny autostol til hende.
  Pt har vi en maxi cosi tobi, som vi regner med at lillebror overtager til foråret. Jeg kiggede først på en cybex solution q2 fix, men jeg så at du skrev at den var knap så god når de falder i søvn i bilen og derfor kiggede jeg på denne.
  Men er den god til en bred og høj pige? 🙂

  På forhånd tak for svar

  Mvh Vinni

  1. Hej Vinni,

   Ja det er den. Der er lige så meget plads til denne her, som i de andre modeller. Den har bare ikke så meget “udenpå” siderne og derfor er den ikke så bred. Men selve ryggen og sædet er tæt på samme bredde som andre stole.

   Så medmindre det er meget meget stor pige du har, så vil hun sagtens kunne bruge denne stol.

   Mvh

  2. Det er jo perfekt så, at den ikke fylder så meget som de andre, men er lige så sikker.
   Vi har nemlig 4 børn, så der er trangt på bagsæderne.
   Tusind tak for svar 🙂

   Mvh Vinni

 6. Hej Kristian,
  Må spørge dig endnu engang 🙂 Vi har købt alle vores autostole efter dine anbefalinger, og har kun været tilfreds. Vi skal nu gå fra en Maxi Cosi Tobi til en større model. Umiddelbart bliver det Rodifix/Rodi XP. Men vil jo gerne være sikker i valget, da det er en del år denne skal bruges. Ved Tobi’en har det været et kæmpe plus, at den er så høj, så vores ungerne bedre kan se ud af bilruderne. Er der en 15-36 kg stol, som også har lidt højde, så de stadig har mulighed for at kan se ud? Vores unger er ikke de højeste i verden, men opfylder vægtkravene, som jeg kan forstå er det vigtigste. Eller vil du stadig anbefale Rodifix/Rodi XP, hvis autostolen skal være lidt høj? Kæmpe plus ved Rodi er jo den gode hvileposition.
  På forhånd tak for svar og go’ hjemmeside, som har hjulpet os meget i denne “autostol-jungle”.
  Mvh Ditte

  1. Hej Ditte,

   Der findes ikke nogle stole i 15-36 kg klassen, der på samme måde som Tobi er “højere” end de andre. De er alle ca samme højde fra sædet for, at der kan være plads til, at den skal vokse med barnet og helt ind til 135 cm.

   Så jeg vil helt klart stadig vælge denne stol.

   Mvh

 7. Hej.
  Tak for en dejlig overskuelig side.
  Heg kigger på stol til vores datter på knap 4 år, 104cm og ca16 kg.
  Jeg kan ikke helt regne ud og denne stol nu er testet igen i den hårdere test eller stadig kun i 2012.
  Vi kører tit mere en en time og vores datter falder ofte i søvn og tænker at denne stol har de bedste hvilepositioner, hvad tænker du?
  Er sikkerheden i top eller er nogle af de nyere stole bedre?

  1. Hov jeg fik da trykket på nogle stjerner. Det må du undskylde. Jeg ved Intet om denne stol og kan derfor heller ikke bedømme den.

  2. Hej Annemette,

   Som jeg også skrev på Facebook, så er dette en super god stol og denne nye model har været med i 2016 testen.

   Hvilepositionen er rigtig god – sammenlignet med de andre i klassen – så det tror jeg i bliver glad for.

   Mvh

 8. Hej, er det korrekt forstået at Rodi XP også har samme gode hvilepodition, som Rodifix, blot er der isofix til forskel? I vores den ene bil er der nemlig isofix, men ikke i den anden, og Rodi XP ser ud til at være billigere. På forhånd tak for svar. Mvh Ditte

 9. Hej 🙂

  Jeg har en søn som fylder 4 år d. 2/11 – han vejer ca. 13-14 kg.
  Hvilken stol vil du anbefale vi skrifter til, jeg overvejer denne eller en Römer hvor der er sele i selve stolen (9-36kg) Er det mest sikkert med en stol hvor der allerede er sele i, fremfor at benytte selen fra bilen?

  Ligeledes skal jeg have en stol til min kærestes datter som er 3 år og 2 mdr. hun vejer dog 18 kg.

  Kan jeg mon skifte begge deres stole ud til den samme, eller skal der tages hensyn til deres alder?

  På forhånd tak

  Mvh. Louise

 10. Hej Kristian.

  Jeg skal til at købe ny autostol til min datter. Hun er knap 2 år (17 aug), 94 cm lang og vejer 17 kilo. Hvilken vil du anbefale?

  På forhånd tak
  Maiken

 11. Hej.

  Hvordan kan det være at Airprotect modellen er billigere end denne model??
  Burde Airprotect ikke være en “nyere” og ” bedre” model???
  Og hvilken model vil du så foreslå at jeg købe.
  Står overfor at skifte vores autostol ud til vores 4 årig dreng.
  Tak for en god hjemmeside.

  Mvh
  Claus

  1. Hej Claus,

   Ja det burde man tro, men nogle gange er det ikke sådan.

   Air protect er meget lig den gamle, den er lavet med lidt fastere sidebeskyttelse og mere luft i hovedbeskyttelsen.

   Jeg vil vælge den model som du kan finde billigst. For de er så ens at der ikke er grund til at betale mere.

   Mvh

 12. Hej Kristian,
  Jeg har før spurgt dig til råds om køb af autostol til min datter, og købte derefter en Maxi Cosi Tobi (i 2013). Den er vi rigtig glade for.

  Nu vil jeg igen spørge om dit råd, hvis jeg må.

  Vi har fået en søn som nu er 8, 5 mdr gammel. Vi rejser en måned til USA på rundrejse her d, 11 maj. Derfor vil vi gerne have to meget behagelige autostole med. Dog hader vores søn sin nuværende babyautostol og sidder meget klemt.

  Jeg overvejer at sætte ham i Maxi Cosi Tobi’en hvor han jo har mere plads. Han vejer 9 kg og er 75 cm lang.

  Er han for lille til Maxi Cosi Tobi?

  Og i så fald så skulle jeg jo købe en ny stol til min datter.

  Hun er lige fyldt 4 år, 105 cm høj, men meget spinkel (knap 15 kg). Jeg har set på denne Maxi Cosi Rodifix, som du anbefaler, og overvejer om den kunne fungere? Hvad mener du om vores overvejelser?

  VENLIG HILSEN og på forhånd tak
  Camilla

  1. Hej Camilla,

   Du fik svar på Facebook, men skriver lige her, så andre også kan få glæde af det.

   I skal lige huske, at autostolene fra EU ikke er godkendt i USA – så det vil ikke være lovligt, at bruge jeres stole derover…

   Men jeres søn er alt for lille til en fremadvendt stol. Han skal være mindst 9 mdr. før i vender ham. Hvis nuværende stol er for lille, er der de nye isize stole, hvor der er meget plads og kan bruges bagudvendt i længere tid (og kan vendes senere).

   Rodifix synes jeg er et godt valg til jeres datter.

   Mvh

 13. Hej Kristian
  Tak for en fin hjemmeside.
  Jeg står og skal købe en autostol til den store på 4 år. Valget står umiddelbart mellem Maxi-Cosi Rodifix Airprotect, Britax-Römers Kidfix II XP SICT, Kiddy smartfix eller Cybex Q2-fix. Det er vigtigt, at den er komfortabel og naturligvis sikker.
  Så vidt jeg kan se er Maxi-Cosi’en den eneste med hvileposition, hvilket er et stort plus da vi ofte kører lange ture. Omvendt er de andre nyere og Maxi-Cosi’en (uden airprotect) er vist ikke blevet testet siden 2012?
  Hvis du skulle vælge i dag, ville du da fortsat foretrække Maxi-Cosi’en? Mon den sikkerhedsmæssigt er på højde med de andre? – eller ville du vente med at købe til ADAC testen kommer i slut maj?
  Vi kører Ford Focus st. car. så pladsen er ikke så afgørende.
  vh
  Lars

  1. Hej Lars,

   De andre stole har også hvileposition – der er bare forskellige måde, hvordan den virker og hvor god den er.

   Nej det er den ikke. Testen i 2012, 2013 og 2014 var den samme, så en stol testet i 2012 er testede under samme forhold som stole i 2014. I 2015 kom der en ny test, som er hårdere end de gamle og de resultater herfra kan ikke helt sammenlignes med de andre.

   Hvis i kan vente, så vil jeg vente til slutningen af maj. Der er kommet mange nye spændende stole i 15-36 klassen, så de kan sagtens gå hen og være meget bedre end de nuværende.

   Men skulle jeg bestemme lige nu – så blev det Rodifix pga. den gode soveposition – så den bliver vores søn siddende i :O)

   MVh

   1. Mange tak for hurtigt svar! Ja, så tror jeg vi venter på ADAC testen.
    vh
    Lars

   2. Hej – hvilken stol vil du anbefale her et år senere hvor der ER kommet resultater fra 2016? Har 2 x rodifix AP og skal bruge en 3.stol nu . Vil af princip helst have “det bedste” og derfor AP modellen fordi den har testet marginalt bedre. Men kan finde rodifix uden ap 500 billigere på tilbud. Men nu kan jeg se at du skriver at den seneste test er hårdere. Så er der alligevel ret stor forskel på rodifix og rodifix Ap – og har du evt. en helt anden at anbefale 🙂 (til barn på 5, 18 kg, 110 cm ).

    1. Hej Christina,

     Det er stadig Rodifix eller Rodifix AP. Ingen ændringer i det.

     Stolene er med helt i front og deres virkelig gode hvileposition gør bare, at de er bedre end de andre på markedet, der få et lidt bedre test resultat.

     Mvh

 14. Hej Kristian. Jeg havde tænkt at købe Rodifix (da vi altid har haft stole med Isofix og synes at det er nemmest mht. montering). NU er jeg blevet informeret om at man ikke kan bruge Isofix og hvilepositionen samtidig – at man skal afmontere Isofix før man kan vippe ryggen tilbage, og så montere det igen når man rette ryggen op igen. Stemmer det og er det ikke lidt besværligt?
  Hilsen Rikke

  1. Hej Rikke,

   Det er ikke korrekt.

   Stolen kan sagtens komme i hvilepositionen samtidig med, at den er i isofix beslagene.

   Så den er dejlig nem at bruge og barnet sidder virkelig godt i den.

   Mvh

 15. Der står at Airprotect modellen er banebrydende ifht. sikkerhed. Det er der så vidt jeg kan se ikke I denne stol. Så er denne godtnok bedre?
  Kan det passé at airprotect ikke fåes med isofix – er det evt. derfor denne anbefales?

 16. Hej Kristian eller Lena,

  Jeg håber at I måske kan hjælpe mig lidt.

  Vi venter nu barn nummer 3, hvoraf de to mindste kommer til at bruge Maxi-cosi 2way pearl (og pebble autostol).
  Vores store dreng på tre år (og 3 måneder) vejer nu 16,5-17 kg og er en lav gut på 95 cm. Lige nu sidder han i en Maxi-cosi Tobi – men han vokser jo snart ud af den kilomæssigt.
  Jeg kan se at I så anbefaler denne som fortsættelsen fra 9-18kg autostolen, og der har jeg nogle spørgsmål:
  1) Vil det ikke være sikrest at bruge en 5 punkt-sele-autostol indtil 25 kg? (Og hvis ja, hvilke modeller kan I i så fald anbefale? Han skal primært sidde på forsædet, hvor airbaggen ikke kan slåes fra, og evt. klemt inde mellem de to 2waypearl autostole på bagsædet – Vi har en Ford Grand C-max)
  2) Kan børnene ikke utroligt let vikle sig ud af selen i RodiFix, så den ikke beskytter?
  3) I en tilsvarende model KidFix fra Römer er der noget beskyttelse ved skulderen, gør det en forskel ved et uheld?
  4) Kan en rodifix installeres på forsædet, hor airbaggen ikke kan slåes fra?

  Jeg håber på at høre fra jer, og på forhånd tusind tak for jeres hjælp.
  Mvh. Simone

  1. Hej Simone,

   Mange tak for dit spørgsmål.

   Et godt valg du har gjort dig til de nye små – det bliver i glade for.

   1. Jo det vil være det sikreste. Dog er de nye modeller fra Römer (som har denne mulighed) endnu ikke testet i fx. ADAC testen – men det håber jeg på den bliver i maj 2016. Men den vil være et godt bud. Römer Advansafix II SICT.

   2. Det kan de i alle 15-36 kg. stolene. Det er bl.a. derfor, at små børn (under 3 år) ofte har svært, ved at sidde korrekt i stolen.

   3. Nej det har ikke den store betydning. Test mæssigt er der ingen forskel på de stole, som har en masse sidebeskyttelse og dem der ikke har.

   4. Ja det kan den. Det er kun ved bagudvendte stole, at det er et lovkrav, at den slås fra.

   Mvh

 17. Hej Kristian

  Hvornår ville du vægt og alders mæssigt lave skiftet fra en 2waypearl til en Rodifix?

  Min søn bliver 3 år om nogle uger. Han er glad for 2waypearl og den passe.
  Vi har nr to på vej om et par uger. Jeg tænkte at nr 2 kunne komme over i 2waypearl når han er 6-9 mdr og så kunne den store til den tid (så er han 3,5-4 år, vægten er aktuelt 15 kg) få en Rodifix at sidde i.

  Umiddelbart tænker jeg det nok passer næsten perfekt. Men jeg vil heller ikke gå på kompromis med sikkerheden og hvis størrelsen er rigtig til 2waypearl virker den umiddelbart mere sikker end Rodifix som er til noget større børn.

  Tak for dit svar. mvh

  1. Hej Tobias,

   Jeg vil beholde den store i 2way indtil han vokser ud af den ved 105 cm, da det er sikre for ham. Jeres baby vil kunne være i babystolen indtil 12-13 mdr. alt efter, hvilken en i køber og så passer det nok med, at den store skal over i næste størrelse.

   Så jeg vil se om ikke tingene kommer til, at flaske sig og så vurdere på det om 9+ mdr. og det bliver aktuelt.

   Mvh

 18. Hej, var i fuld færd med at købe en enten Cybex Solution M-Fix eller en Rømer Kidfix XP Sict. Nu ser jeg din anbefaling af Maxi Cosi… Den ser dog ikke så dyb ud i hovedstøtte? Her tænker jeg ved sidekollision. Og, der er helelr ikke de ekstra beskyttelses”dimser” på siderne mod vinduet. Hvad er din erfaring? Og i test? En forskel? Forestiller mig også, at med den der ekstra “pad” på selen, sidder den bedre? Dernæst, ser jeg en video på youtube hvor Rømer-stolen er løs i ryggen – mellem sæde og ryg. Dvs. ved kollision ryger hele ryggen med frem. Hvad er din erfaring? Er Maxi Cosi “fast” i ryggen? Og er Cybex? Bedste hilsener Sarah

  1. Hej Sarah,

   Mht. sidekollision vil jeg ikke være bekymret – her er der masser af beskyttelse i Rodifix og de der sidebeskyttelses ting, som du kan sætte på flere stole, tjaa.. De har ikke den helt store betydning.

   Men det er rigtigt, at Römers “Pad” sørger for, at selerne sidder bedre, men det kan du også sagtens opnå med Rodifix – du skal blot være mere omhyggelig med, at sætte barnet fast.

   Ja de andre er mere faste i ryggen, men de kan dog stadig flyttes frem og tilbage. De ryger ikke helt fremover som ved Römers løsning.

   Hvis jeg skulle vælge ville valget være mellem Rodifix og Römer Kidfix XP SICT.

   Mvh

 19. Hej Kristian

  Nu er jeg vidst havnet under de rigtige stole til min søns vægt.
  Kan denne spændes fast i bilen med selen, hvis vi nu skal have den over i en anden bil, der ikke har isofix?

 20. Hej ☺
  Min mand og jeg overvejer en Rodifix eller faktisk to. Vi har to biler – en med isofix og en uden. Jeg har dog lidt svært ved at forestille mig hvordan det er sikkerhedsmæssigt når bilen ikke har isofix. Har endnu ikke fundet en video der illustrerer uden isofix. Som jeg forstår det, står sædet løst i bilen og bliver spændt fast sammen med barnet? I mit hovede forestiller jeg mig ekstra kilo der vil blive slynget/presset i selen sammen med barnet ved en kollision…Kan du berolige mig? Eller give en anbefaling?
  Vh Katja

 21. Hej Kristian
  Nu har vi endnu ikke selv bil, men får det nok inden for det næste års tid. Vi har dog brug for en autostol en gang imellem til vores datter på 4 år (100 cm), som er ved at vokse ud af den bagudvendte.

  Jeg tænker, at det umiddelbart er smartest (og mest på forkant med en fremtidig bil) at købe Maxi Cosi RodFix, da den både kan bruges med isofix og alm. sele, selvom den er dyrere end den, der kun kan monteres med sele. Hvad mener du? Begge modeller er vel lige sikre, når de monteres med sele eller er den, der kun er beregnet til sele mere sikker til selebrug end den anden – hvis du forstår?

  Bh
  Kira

 22. Hej! Nu blev jeg helt i tvivl om det var her jeg skulle stille spørgsmål.. skrev under “kontakt” men denne autostol kan man godt købe den hvis sit barn vejer 14 kg og er over 3 år. vi har en besafe izi combi – tror jeg den hedder og den sidder han simpelthen elendigt i. vi kører meget sjældent og altså uden for byen da han bliver køresyg men derfor skal sikkerheden jo være i orden alligevel. mon han kan bruge maxi cosi? han sidder meget klemt i besafe og det ser ud som om der er mere plads og mere plan sæde end i besafe. vh Malene

  1. Hej Malene,

   Denne stol kan bruges, hvis vægten er over 15 kg – og ikke før. Så i skal lige vente lidt.

   Sikkerheden er rigtig god i denne stol. Så når han er over de 15 kg. vil han sagtens kunne bruge denne.

   Mvh

 23. Du anbefalder denne stol – hvad hvis man gerne vil købe denne slags men ikke har isoflix – hvilke skal jeg så vælge?
  Vi bruger mest stolen om sommeren da vi tager i sommerhus og mindre om vinter (har ikke selv bil nemlig) knægten falder tit i søvn i bilen så rart hvis den kunne vippes 🙂

 24. Hej Kristian,
  ved du om den passer i en BMW 3 series, touring 2012 > ? I så fald kunne jeg godt være interesseret.
  Og ved du noget om kvaliteten og sikkerheden på BMWs egne sæder?
  Mvh Maria

  1. Hej Maria,

   Mener faktisk det var sådan en bil vi lige havde sønniks sæde i og det stod bare helt perfekt bag i sådan en BMW med isofix montering.

   Det er typisk nogle af de alm. producenter, der laver autostolene for bilmærkerne. Har du et link til stolen – så skal jeg lige se om jeg kan finde ud af, hvem der har lavet den.

   Mvh

 25. Hej, du skriver du har en stående – har du stadig det? 🙂 Er det stadig den du anbefaler?

   1. Hej! Vil gerne købe din stol! Er den helt den samme som på billed? ( med ringe på ” vingen “)
    Vh Malene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.