Autostol.dk

Fra bloggen

Recaro Monza Nova IS

Monza Nova IS fra Recaro er en autostol for børn i alderen 9 måneder til 12 år. Den gælder i vægtklassen 9-36 kg. Det er en stol, som har fået meget ros for sin sikkerhed med udmærkelsen “good” hos ADAC med en imponerende score på 2.0 i 2013.

Da autostolen kan benyttes i så mange år, så er den let at justere. Nakkestøtten har elleve niveauer, den kan justeres med.

Den beskytter godt mod både frontaltsammenstød og sidekollision. Bl.a. ved et form for skjold forrest på autostolen. Det mindsker risikoen for skader ved uheld.

Det er en stol, hvor der udover sikkerhed og komfort også er tænkt på underholdning, da der er højttalere i siderne på nakkestøtten, så barnet kan høre musik eller en historie. Det er let at sætte til, da autostolen i den ene side har et MP3 stik, hvor du let kan tilknytte diverse afspillere.

Den monteres med 3-punktssele system.

Når det kommer til komfort, så er den justerbare nakkestøtte både for sikkerhed og komfort. Der er også et smart ventilationssystem, som fordeler varmen rundt i hele autostolen. Det gør, at barnet kan sidde i autostolen selv på en varm sommerdag. Selve sædet er behageligt at sidde i, da det former sig til barnet. Det er især godt, da der er stor forskel på, om autostolen bliver brugt af et barn, der vejer 9 eller 36 kg.

Denne stol går også under navnet Recaro Monza Nova IS seatfix – klik og læs mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.