Autostol.dk

Fra bloggen

Recaro Privia isofix base

Recaro Privia isofix base

 

Recaro Privia isofix base er sammen med Privia stolen blevet den bedst testet autostol – nogensinde.

Isofixbasen og stolen fik sammen 84% i autostol testen og således foran alle andre stole i klassen.

Isofix basen kan betjenes med en hånd og har mange gode egenskaber.

Basen har lamper, som viser om stolen er monteret korrekt. Om basen sidder rigtig på sædet, i isofix beslaget og om støttebenet står korrekt. Der er således masser af sikkerhedsindikatorer i basen, som er med til at sikre fejlmonteringer. Dette sammen med den høje sikkerhed gør, at basen og stolen er et oplagt valg for de fleste forældre.

16 kommentarer

 1. Kan denne isofix festes med belter også? Ser at setet optia kan passe denne basen, men gjør det dårlig i tester?

  1. Hej Anne,

   Nej den er kun til isofix.

   Det var desværre et dårligt parti af baser, der blev testet sammen med Optia. Så det er derfor den får et dårligt resultat. I en base uden problemer, er den lige så sikker som Optiafix.

   Mvh

 2. Hejsa
  Vi skal også snart i en større autostol end recaro privia med base. Jeg synes jeg kan læse flere steder (coolshop, pixizoo) at man godt kan anvende den samme base til recaro optia, men bliver da hent i tvivl efter at have læst dit svar til Anne ???

 3. Hej

  Vi har fået samme problem som Randi, efter at vi har købt ny bil – altså at bilens bagsæde hælder for meget, så vores datter sidder foroverbøjet i stolen. Bilen burde være godkendt til basen ifølge det link, som fremgår af et af dine tidligere svar. Vores datter er kun 5 måneder, så hun skal jo bruge stolen i noget tid endnu – kan man på nogen måde afhjælpe problemet, så vi kan fortsætte med at bruge isofix-basen?

  Mvh Vibeke

 4. Hej! Vi har en Recaro Privia med Privia isofixbasen til vores lille dreng. Er det noget med, at Privia-basen også passer til en anden Recaro-stol, som han skal bruge, når han kommer over de 13 kg? Jeg synes, jeg har læst det et sted, men nu kan jeg ikke finde det. Vil lige være sikker, før jeg investere i både ny stol og ny base 🙂 På forhånd tak for hjælpen. Mvh. Anne

  1. Hej Anne,

   Den passer kun til Privia stolen.

   Men de fleste stole i 9-18 kg klassen behøver ikke en base. Der er dog et par enkelte undtagelser, men ellers er der isofix direkte i stolen.

   Mvh

 5. Hej
  Vi har fået recaro privia isofix base af min forældre men kan ikke få basen til at passe i min bil den er ligesom for smal men hvis jeg tjekker om det passer til min bil siger den ja kan man gøre beslaget som går i isofix bredere ????

  Mvh Lars

 6. Kan man ikke indstille fix i højde i den ene ende??
  Stolen sidder således at min datters hoved falder forover.

  1. Hej Randi,

   Nej det kan man desværre ikke. Har du undersøgt om stolen er godkendt til jeres bil?

   For det kan godt lyde som om, at bilens sæder har en dårlig hældning i forhold til stolen/basen.,

   Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.