Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Primo

Römer Primo

Römer Primo er en autostol for helt nyfødte og op til 13kg (ca. 12/15 måneder). Römer Primo er lavet til at give den bedst mulige sikkerhed for de helt små.

Römer Primo kan enten monteres med Primo Base (der købes separat), eller med bilens 3-punktssele. Primo Basen kan monteres med Isofix eller 3-punktssele. Når autostolen monteres med Primo Base bruges Click & Go systemet, der gør det nemt og hurtigt at sætte autostolen fast og tage den af sædet igen. Samtidig gør Click & Go systemet at Römer Primo kan bruges på nogle klapvogne.

Autostolen har høj sikkerhed, i 2009 fik Römer Primo et godt testresultat på 76 % sammen med Primo Base, der var monteret med Isofix i testen. Testresultatet var blandt andet 5 ud af 5 stjerner i sikkerhed. Autostolen har bagudvendt køreretning, der i flere tests har vist at være den sikreste transportmåde for børn.

Babyen fastspændes også sikkert i autostolen, med en enkel 3-punkts sikkerhedssele, der kan justeres med et enkelt træk.

Autostolen er meget fleksibel og kan bruges af den travle familie, da autostolen er nem at bære rundt og derfor kan bruges uden for bilen. Autostolen er også designet med solskærm, så babyen ikke bliver generet af solen under køreturen.

Römer Primo sikrer komfort for de mindste, med polstrede skulderstropper, blød hovedstøtte samt en pude til den bedst mulige sovestilling. Autostolen giver på den måde den mest behagelige køretur for de mindste. Betrækket er samtidig lavet så det nemt kan tages af, hvis du gerne vil vaske det.


Prissammenligning på Römer Primo

Forhandler Land Total pris fra Læs mere  
Babysam.dk 795,00 DKK
Jollyroom.dk 795,00 DKK

Fakta om Römer Primo

  • Bagudvendt køreretning
  • Kan monteres med Primo Base eller 3-punkssele
  • Designet med solskærm
  • God komfort med ekstra pude til en god sovestilling
  • Kan bruges fra fødsel og op til 13 kg
  • Sikkerhedsselen kan justeres med en hånd
  • Polstrede skulderstropper så de ikke generer under turen
  • Nem at sætte fast og tage af hvis autostolen monteres med Primo Base

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.