Römer

Römer er en tysk virksomhed, som blev grundlagt i 1930’erne. Det er først efter nogle årtier, at firmaet specialiserede sig og kom på den kurs, hvor den er nu.

Römer fusionerede med Britax i 1979, og nu går firmaet altså under navnet Britax Römer. Det er vigtigt at slå fast, at disse to mærker kommer fra samme firma, og i bund og grund er det samme. Der er nemlig mange som fejlagtigt tror, at det er to vidt forskellige mærker.

Römer autostole står for kvalitet. Kvaliteten består både i materialets robusthed, men også i den sikkerhed man får med sådan en autostol. Der er lagt rigtig mange timer ind på research og test, og det kommer til syne, når man ser selve autostolen.

Autostolen fra Römer er virkelig flot, og den ligner altså en million. Heldigvis er prisen ikke en million, men den koster stadig mange penge. Römer autostolen er dog alle pengene værd, så du skal som forælder slet ikke tøve med at købe en Römer autostol, da den er en af de bedste på markedet til at passe på dit barn.

Komforten og brugervenligheden er også i top, og det kan man se og høre, når barnet har det helt fint omme bagved. Hvis en autostol var alt for hård og ubehagelig, så vil barnet enten begynde at græde, ellers så vil barnet virke helt umulig at komme til fornuft med. Det problem har man ikke med en Römer autostol, da den som sagt er fuld af komfort, men også behageligheden får dit barn helt op i skyerne.

Når man sammensætter alle de ting, som er nævnt i denne artikel, så finder man hurtigt ud af hvorfor at Römer autostole er de bedste på markedet. Hvis du som forælder allerede har hørt om Römer autostole, så er du et levende bevis på, at det er den mest anbefalede og efterspurgte autostol blandt forældre. Det er svært at finde et ungt forældrepar, som ikke har et produkt fra Römer til at passe på deres barn.

Det vigtigste ved virksomheden er, at det er en meget innovativ virksomhed. Det vil sige, at det er ofte dem som kommer med helt nye standarder indenfor sikkerhed og kvalitet. Det var blandt andet Römer, der kom med den første autostol med isofix. Det er senere blevet en international standard for børns sikkerhed i biler.

Hvis du er i tvivl om hvilken autostol du skal vælge, så kan du ikke gå forkert med en Römer autostol. Det er simpelthen det bedste du kan finde på markedet.

Autostole fra Römer

Ingen autostole fundet…