Sådan finder du den bedste støvsuger – Så let er det

Photo of author
Skrevet af Redaktionen
· Opdateret

Der er kæmpe forskel på støvsugere, så når man skal ud at finde en ny støvsuger, så er der ingen tvivl om at det er rart at vide præcist hvad man leder efter, så man finder den bedste støvsuger til sit behov. Det er nemlig ikke særlig ofte at man skal ud og købe en støvsuger, så man glemmer ofte fra gang til gang hvad man kiggede efter sidste gang, men til gengæld så kan man lærer lidt omkring sine ønsker til den næste støvsuger, ved at kigge på ens eget forbrugsmønster når man anvender sin egen støvsuger derhjemme.

I denne artikel kommer vi derfor med nogle pointers til hvad du kan kigge efter, så du ikke ender med at blive skuffet over dit valg.

Find en støvsvag støvsuger

Når man skal støvsuge, så er de fleste godt klar over at man ikke kan gøre det lydløst. Faktisk så forbinder de fleste en støvsugning med en utrolig støjende affære, hvor man ikke kan høre noget som helst, hvis man er i samme lokale som støvsugeren som er tændt. Men sådan behøver det faktisk ikke at være. Man kan faktisk sagtens købe en støvsuger som har en lav støjstyrke, hvilket betyder at man kan skære markant ned for støjen når man skal støvsuge i hjemmet. Det betyder for langt de fleste faktisk ret meget, hvis de for ikke særligt mange flere penge kan købe en støvsuger som er totalt støjsvag, eller i hvertfald minimere lyden med over halvdelen. Her skal du blot kigge efter hvor mange decibel som støvsugeren har. Når man sammenligner støvsugere så er der ingen tvivl om at det er en af de første parametre som man med fordel kan kigge efter.


Vælg en handy støvsuger

Noget andet som man med fordel også kan kigge efter, når man skal udvælge sin næste støvsuger, er om den er nem at bevæge sig rundt med. Er det en handy støvsuger som du hurtig og elegant kan flyve igennem hjemmet med, eller er den utrolig besværlig at støvsuge i hele hjemmet med, fordi du skal trække en stor maskine efter dig, og kæmpe med ledninger og lignende hele vejen til slut? Hvis det er noget du er vant til, så er det måske ikke så besværligt for dig i hverdagen, men den dag du vælger at prøve en støvsuger uden ledning, så vil du pludseligt opleve en verden til forskel. En støvsuger på batteri, gør det nemt og hurtigt at komme igennem alle de besværlige kroge, fordi du ikke skal koncentrere dig om at få trukket støvsugeren med dig og du kommer heller ikke i problemer med ledningen som skal sættes i en ny stikkontakt i løbet af støvsugningen. Du kan lige så godt prøve om en helt anden type støvsuger ikke var noget der kunne være interessant at teste af inden du falder tilbage til den anden model som du er vant til at bruge.