Skab øget velvære og trivsel med en massagepistol

Photo of author
Skrevet af Redaktionen
· Opdateret

Står du med ømme led eller smertende muskler? Har du ondt efter løbeturen eller fitnesstræningen? Så kan du selvfølgelig have nogle smerter og nogle årsager dertil, som en læge, fysioterapeut eller kiropraktor skal se på. Hvis det er mere i den milde ende, hvor du har brug for en restituerende behandling efter fitnesstræningen, løbet, svømningen eller volleyball træningen, kan en massagepistol være vejen frem for dig. Vi vil her se lidt nærmere på disse magiske massagepistoler, som er det nye sort, når det gælder om at lindre muskelsmerter og fremme restitutionen i musklerne efter træning.

Brug en massagepistol jævnligt og opnå større velvære

Under og efter en træning kan det være, at du giver den fuld skrue. Der bliver knoklet igennem på løbebåndet, i romaskinen eller ude i naturen, hvor stejle skrænter bliver besteget til løbs eller på mountainbiken. Efterfølgende kan du dog godt mærke, at musklerne giver lyd fra sig og leddene er ømme. Her kan du, hvis det er i det milde plan, bruge en massagepistol, der lindrer de ømme muskler via vibrationer, der er fokuseret på et enkelt sted på kroppen. Dette fokus på et sted gør, at der er god mulighed for at få trængt til bunds her ved musklerne og det giver et øget velvære, når du har brugt massagepistolen på de steder, hvor der er særligt ømme muskler og led.

Sørg for at restituere

Selvom en massagepistol kan gøre underværker, er det lige så vigtigt, at du restituerer fra gang til gang efter hård træning. Det gælder både, at du tager et hvil og lader kroppen heale sig selv efter hård træning, men også, at du spiser sundt og varieret, så kroppen får de næringsstoffer og byggesten, som den har brug for. Herved kan man gøre noget godt for sig selv og sin krop på flere plan og her er kosten en vigtig faktor ligesom hvile og afslapning er det.