Underholdning til dit barn på køreturen og i hjemmet

Photo of author
Skrevet af Redaktionen
· Opdateret

Annonce

Underholdning er et vigtigt indspark i de fleste børnefamilier. I en travl hverdag, når man skal fra a til b, kan det være vigtigt at have underholdningen forberedt. Især i bilen, hvor man som forældre ikke kan sidde og underholde barnet på bagsædet.

Underholdning til køreturen

Køreture kan være lange og kaotiske for både voksne og børn. Når der både skal hentes og handles. Derfor er det et vigtigt sted at tænke på en underholdning, som kan skabe ro i bilen. Et godt bud kan være at finde en fin oplæsning af et eventyr eller en god bog, som I kan lytte til sammen. Musik kan også ofte hjælpe til at skabe en mindre stresset stemning.

Sikkerhed er dog det vigtigste på køreturen, og forældrene skal nødigt rette blikket mod barnet på bagsædet. Derfor er det vigtigt at sørge for, at barnet er underholdt for at forældrene kan rette deres opmærksomhed mod vejen uden at blive for distraherede. Man kan lette trykket i bilen ved at give barnet en bog eller en skærm, som de kan blive underholdt mens de sidder i deres autostol.  

Underholdning til hjemmet

Der skal også sørges for underholdning til hjemmet, og det skal også gerne være noget både børn og voksne kan nyde. Her følger to bud – et til hverdagen og et til den festlige anledning.  

Måne lampe er blevet det nye hit i hjemmene. Det er nemlig noget både børn og voksne har vist sig at få glæde af. Med dens flotte designersnit som lampeholderen har, så kan den også passe godt ind i det moderne børneværelse uden at det er en torn i øjet for de voksne derhjemme. Det er en ægte vinder, blandt mange bud.

Hvis anledningen er i den festlige ende, så er en Candyfloss Maskine  en sikker vinder, som kan få selv de fleste voksne til at gå i nostalgi og finde deres indre barn. Og for børn er den luftige og lyserøde masse jo bare en bid af himlen og sjov at lege med.