Autostol.dk

3 vigtige ting til den lille ny

Når to bliver til tre, og man ser frem imod ankomsten af et lille nyt familiemedlem er der, udover glæden, en række praktiske ting, man skal have i tankerne. Det lille barn har behov, som større børn og voksne ikke har, og det ser vi nærmere på her. Læs med hvis du også snart skal være far eller mor, vi giver dig råd om, hvilket udstyr der er vigtigt at have styr på, inden baby kommer.

Som nævnt er der en række af ting, man skal sørge for at anskaffe sig inden den lille ny kommer, og på Babyhelp kan du læse anbefalinger af en mængde forskelligt udstyr til børn, for det er ikke lige gyldigt, hvilken autostol eller barnevogn, du vælger.

Autostol er et must

Netop autostol er en af de ting, man ikke må undlade at bruge, hvis man har brug for at have sit lille barn med i bilen. I en autostol sidder barnet spændt godt fast og risikerer ikke at falde ud og potentielt blive slynget rundt i bilen ved en hård opbremsning eller i værste fald en kollision. Her kan du vælge at købe en helt ny eller at spare penge ved at købe en brugt. Vær dog altid opmærksom på, at stolen lever op til de danske myndigheders krav til autostole, så er du sikker.

Sammenlign og find den bedste barnevogn

En barnevogn kommer man heller ikke udenom, når man skal have barn. Her siger gammel overtro, at man først skal anskaffe sig barnevognen, når barnet er født, men det bestemmer man i sidste ende selv. Mange kommer udover problematikken ved at foretage research og bestille vognen i god tid men først afhente den, når barnet er kommet til verden. Der findes et væld af forskellige barnevogne, man kan vælge, nogle er bedre end andre, og også her betaler det sig at sammenligne de forskellige modeller. Ligesom med en autostol kan der også her være penge at spare ved at købe en brugt barnevogn frem for en helt ny. Køber man en ny, kan det være værd at huske på, at vognen kan bruges af evt. flere børn eller man kan sælge den, når man ikke længere har brug for den.

Glem bleskift på spisebordet

Inden deres børn bliver født, er der nogle der tror, at man ikke behøver et puslebord, men blot kan lægge baby på sengen eller spisebordet, når der skal skiftes ble. Her bliver man dog klogere, når først man står med det lille sprællende væsen og prøver at jonglere brugte bleer med nye bleer, rent tøj og ikke mindst arme og ben der skal holdes styr på. Med et godt puslebord med hylder til bleer, tøj, lotion, vaskeklude og andre ting bliver det ikke en stressende oplevelse at skifte ble, og man kan koncentrere sig om barnet og den nærhed, der skal være i denne situation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.