Autostol.dk

Autostole i England

Engelsk flag stor

Engelsk flag storAlle vil gerne spare flere penge, og det er også til at forstå. For det er jo vanvid at betale flere penge til et produkt, som du kan få langt billigere et andet sted. Det er i hvert fald langt værre end vanvid nu om dage, da man har internettet til at finde billige varer.

Der kan således være op til 40% at spare på autostole fra England, hvorfor det er en god ide, at tjekke priserne. Dette kan du bl.a. gøre fra vores prissammenligning:

Autostol ca. 0-1 år eller op til 13 kg.

Autostol ca. 9 mdr til 4 år eller 9-18 kg.

Autostol ca. 4-10 år eller op til 36 kg.


At købe autostol i England

Det samme gælder autostole. Det er langt bedre for økonomien, hvis autostolen ikke koster særlig meget. Den kvikke bruger vil nok sige, at så er kvaliteten heller ikke det samme, men det er den skam. Du kan få godkendte sikkerhedsautostole til en langt billigere pris i f.eks. England. Kvaliteten og modellen af produktet som du finder i Danmark, kan du såmænd også finde i England. På den måde, så er der ikke den store forskel udover selve prisen.

Denne artikel handler om at købe autostole fra England. Det er blandt andet også fra England, at virksomhederne importerer autostole. Når de køber den til en billig pris, så sætter de prisen i Danmark højt op, så de kan tjene penge på det. Du kan derfor købe den billigere, hvis du køber en autostol direkte fra England. Det skal dog siges, at du ikke kan finde importprisen, da importpriser afhænger ligeså meget af mængden af bestillinger, som det land man importerer fra.

Hvad skal du være opmærksom på

Når du køber autostole fra England, så skal du være opmærksom på følgende ting:

 • Fragt – Fragten er vigtig, da nogle virksomheder tager rigtig mange penge for fragt. Hvis autostolens pris + fragt overstiger prisen i Danmark, så er der jo ingen grund til at købe fra England. Der er heller ikke nogen grund til at købe fra England, hvis du kun kan spare 20-50 kroner(det er ikke besværet værd).
 • Levering – Du skal være sikker på at de leverer til Danmark. De fleste virksomheder i England leverer til Europa. Derfor er der en god chance for at den internetbutik du finder, også leverer til Danmark.
 • Returvarer – Hvis der sker noget med autostolen, så skal den jo sendes til reparation. Når du køber en autostol fra England, så er det en god ide, at tjekke det med returvarer. Der er nemlig enkelte virksomheder i England, som ikke tager varerne retur, når der handles udenfor England. Køber du en kvalitetsautostol, så minimeres risikoen for fejl drastisk.
 • Prisen – Prisen er ofte angivet i engelske pund. 1 engelske pund svarer til ca. 8-9 danske kroner. Så husk at omregne inden du køber – dette har vi gjort for dig i vores prissammenligning – her er alle priser i danske kroner.
 • Flammehæmmere – I England bliver er autostolene behandlet med “flammehæmmere” som vi her i Danmark anser for et skadeligt stof. Det er et stod, der gør, at autostolene har svært ved, at bryde i brand, hvis der skulle opstå brand i bilen. Men her i Danmark mener man, at “flammehæmmerne” skulle have den bi-effekt, at være sundhedsskadelige.

Dette er nogle af de ting, som du bør være opmærksom på, når du køber autostole fra England.

Har du købt autostol i England og har gode eller negative oplevelser, så høre vi gerne om det. Skriv en kommentar til vores shopping guide, under den webshop du har handlet ved. Fortæl gerne om forløbet og hvor mange penge du sparede, så vores andre læsere kan få glæde af det.

Find priser på autostole:

Autostol ca. 0-1 år eller op til 13 kg.

Autostol ca. 9 mdr til 4 år eller 9-18 kg.

Autostol ca. 4-10 år eller op til 36 kg.

12 kommentarer

 1. Hej,

  Vi har kig på en Besafe izi modular autostol til vores datter på 7 mdr, og har også været forbi kærebørn og prøvet stolen i bilen. I butikken fortalte de at der aldrig har været, og nok heller ikke kommer tilbud på stolen, og som flittig netshopper har jeg derfor fundet stolen 1000 kr billigere i Tyskland, og 1700 kr billigere i England. Inklusiv fragt endda.

  Spørgsmålet er så om det flammehæmmende stof har nogen betydning, og om det kun er noget der tilsættes stolene på det engelske marked?
  Bør man undgå stolene fra England, og dermed ofre 700 kr mere for at få stolen fra Tyskland i stedet?
  Hvis man søger lidt på emnet, så virker det mere som om det er et “problem” på verdensplan at producenterne er pålagt at tilføre flammehæmmende stof til stolene, og ikke specifikt til det engelske marked.

  Er der nogen der har mere erfaring på dette område, eller som kan komme med lidt anbefalinger til køb af autostol til vores datter på 7 mdr.?

  1. Hej Martin,

   Du må gerne lige sende linkene til stolene på [email protected] – så tjekker jeg dem lige.

   Men det er korrekt, at de påføre det i UK og det er vi ikke så glade for herhjemme. Selv vil jeg være ligeglad og har også stole fra England herhjemme. Det er dog ikke altid af de må sende Besafe stolene ud af landet, så selvom der står, at du kan købe den, så når de tjekker fakturaen og vil sende den, så får man en mail om, at de ikke kan sende den alligevel. Men du kan jo altid prøve 🙂

   Men ja – besafe har næsten aldrig deres stole på tilbud og tror ikke jeg har set denne på tilbud. Det er altid “Spar xx% på alle autostole (dog ikke på Besafe).

   Mvh

   1. Er det alle autostolene i England der er flammehæmmende? Jeg går ud fra det allerede sker på fabrikken inden de rammer butikkerne?

 2. Hej.
  Vi har kig på en römer stol som fåes noget billigere via Amazon.uk end herhjemme. I ønskebørn er vi i dag blevet fortalt, at de i England har et krav omkring at autostolene skal være behandlet med et flammehæmmere de stof, som er direkte ulovligt i Danmark fordi det er meget giftigt. Kan det virkelig være rigtigt at der er sådan en forskel når det er inden for EU?
  Mvh Christina

  1. Hej Christina,

   Det er korrekt (det får jeg forresten lige skrevet ind i indlægget).

   Men ja – det er underligt, at det bruges i England, når vi her i Danmark mener det er så farligt..

   Jeg har dog selv købt flere stole i england og har ikke været nervøs for det.

   Mvh

 3. Hej
  Jeg skal have en Besafe Izi Plus og er selvfølgelig tillokket af at kunne spare ca 1000 kr ved at købe i udlandet. Stolen er selvfølgelig prøvet af i bilen så jeg er sikker på den kan være der. Men forhandleren der prøvede stolen i bilen, sagde at stolen der sælges i England er lavet af et andet materiale, der ikke overholder de skrappe krav vi har herhjemme. Kan det passe, eller det bare salgs-snak?
  Mvh Malene

   1. Tusind tak, kunne da heller ikke forstå hvorfor den skulle være anderledes.
    God dag og tak for hjælpen.
    Mvh Malene

  1. Hej Annette,

   Nej det gør man ikke. Det ligger i EU og derfor skal du ikke tænke på told.

   Dog skal du lige være opmærksom på momsen. I england er der kun 5% moms på autostole, men nogle webshops skal pålægge dansk moms og derfor stiger prisen lige 20% når du siger, at du skal have den tilsendt til Danmark.

   Jeg har taget højde for momsen i min oversigt, så de priser jeg viser er de rigtige danske priser inkl fragt.

   Mvh

 4. Pingback: Shop oversigt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.