Autostole i England

Photo of author
Skrevet af Christian Soelberg Due
· Opdateret

Engelsk flag storAlle vil gerne spare flere penge, og det er også til at forstå. For det er jo vanvid at betale flere penge til et produkt, som du kan få langt billigere et andet sted. Det er i hvert fald langt værre end vanvid nu om dage, da man har internettet til at finde billige varer.

Der kan således være op til 40% at spare på autostole fra England, hvorfor det er en god ide, at tjekke priserne. Dette kan du bl.a. gøre fra vores prissammenligning:

Autostol ca. 0-1 år eller op til 13 kg.

Autostol ca. 9 mdr til 4 år eller 9-18 kg.

Autostol ca. 4-10 år eller op til 36 kg.


At købe autostol i England

Det samme gælder autostole. Det er langt bedre for økonomien, hvis autostolen ikke koster særlig meget. Den kvikke bruger vil nok sige, at så er kvaliteten heller ikke det samme, men det er den skam. Du kan få godkendte sikkerhedsautostole til en langt billigere pris i f.eks. England. Kvaliteten og modellen af produktet som du finder i Danmark, kan du såmænd også finde i England. På den måde, så er der ikke den store forskel udover selve prisen.

Denne artikel handler om at købe autostole fra England. Det er blandt andet også fra England, at virksomhederne importerer autostole. Når de køber den til en billig pris, så sætter de prisen i Danmark højt op, så de kan tjene penge på det. Du kan derfor købe den billigere, hvis du køber en autostol direkte fra England. Det skal dog siges, at du ikke kan finde importprisen, da importpriser afhænger ligeså meget af mængden af bestillinger, som det land man importerer fra.

Hvad skal du være opmærksom på

Når du køber autostole fra England, så skal du være opmærksom på følgende ting:

  • Fragt – Fragten er vigtig, da nogle virksomheder tager rigtig mange penge for fragt. Hvis autostolens pris + fragt overstiger prisen i Danmark, så er der jo ingen grund til at købe fra England. Der er heller ikke nogen grund til at købe fra England, hvis du kun kan spare 20-50 kroner(det er ikke besværet værd).
  • Levering – Du skal være sikker på at de leverer til Danmark. De fleste virksomheder i England leverer til Europa. Derfor er der en god chance for at den internetbutik du finder, også leverer til Danmark.
  • Returvarer – Hvis der sker noget med autostolen, så skal den jo sendes til reparation. Når du køber en autostol fra England, så er det en god ide, at tjekke det med returvarer. Der er nemlig enkelte virksomheder i England, som ikke tager varerne retur, når der handles udenfor England. Køber du en kvalitetsautostol, så minimeres risikoen for fejl drastisk.
  • Prisen – Prisen er ofte angivet i engelske pund. 1 engelske pund svarer til ca. 8-9 danske kroner. Så husk at omregne inden du køber – dette har vi gjort for dig i vores prissammenligning – her er alle priser i danske kroner.
  • Flammehæmmere – I England bliver er autostolene behandlet med “flammehæmmere” som vi her i Danmark anser for et skadeligt stof. Det er et stod, der gør, at autostolene har svært ved, at bryde i brand, hvis der skulle opstå brand i bilen. Men her i Danmark mener man, at “flammehæmmerne” skulle have den bi-effekt, at være sundhedsskadelige.

Dette er nogle af de ting, som du bør være opmærksom på, når du køber autostole fra England.

Har du købt autostol i England og har gode eller negative oplevelser, så høre vi gerne om det. Skriv en kommentar til vores shopping guide, under den webshop du har handlet ved. Fortæl gerne om forløbet og hvor mange penge du sparede, så vores andre læsere kan få glæde af det.

Find priser på autostole:

Autostol ca. 0-1 år eller op til 13 kg.

Autostol ca. 9 mdr til 4 år eller 9-18 kg.

Autostol ca. 4-10 år eller op til 36 kg.