Autostol.dk

Autostole i Tyskland

Tysk flag stor

Tysk flag storVores naboland, Tyskland, har ofte meget billigere varer end vi har her i Danmark. Dette skyldes blandt andet den store produktion i landet, og selvfølgelig at der bliver importeret fra alle verdenshjørner til Tyskland.

Der kan således være op til 40% at spare på autostole fra Tyskland, hvorfor det er en god ide, at tjekke priserne. Dette kan du bl.a. gøre fra vores prissammenligning:

Autostol ca. 0-1 år eller op til 13 kg.

Autostol ca. 9 mdr til 4 år eller 9-18 kg.

Autostol ca. 4-10 år eller op til 36 kg.

At købe autostol i Tyskland

Uanset hvad grunden er, så kan man altså også købe billigere autostole i Tyskland. Danmark er generelt et dyrt land, og man kan også se det på prisen af autostole. Autostole er ikke just noget man kalder for billigt. I Danmark kan nogle af de billigste autostole være af lav kvalitet, men til samme pris kan man få en meget bedre autostol i Tyskland. Du kan selvfølgelig også spare rigtig mange penge på de dyre autostole, som både er bedre og mere sikre.

Denne artikel omhandler køb af autostole i Tyskland. Køber du din autostol i Tyskland, så kan du som førnævnt spare mange penge. Der er ikke noget i vejen med at købe fra Tyskland, da kvaliteten og sikkerheden er i top. Autostolene bliver derfor ikke dårligere, hvis man køber dem fra Tyskland (Römer er jo tysk!).

Hvad skal du være opmærksom på

Når man køber autostole fra Tyskland, så er det rigtigt godt at have en tjekliste klar. En tjekliste giver dig et overblik over hvilke ting, som du skal være opmærksom på, når du køber fra Tyskland. Du kan finde en tjekliste som vi har lavet herunder:

 • Fragt – Det nytter ikke noget at købe et billigt produkt, hvis fragten gør produktet ligeså dyr som i Danmark. Derfor er det vigtigt at produktets pris inklusiv fragtprisen ikke overstiger produktets pris i Danmark. Et hurtigt regnestykke sikrer dig, at fragten ikke tager alle dine penge.
 • Levering – Da Europa er et frit markeds, så er der også fri bevægelighed for køb og salg indenfor EU. Derfor leverer mange virksomheder i Tyskland også til Danmark. Der er dog ikke noget i vejen med at tjekke det for en sikkerhedsskyld.
 • Returvarer – Returvarer er kun et problem, hvis din autostol er defekt eller hvis der sker noget med den, som en eventuel garanti dækker. Desværre er der enkelte virksomheder i Tyskland, som ikke giver garanti for varer, der bliver sendt ud af landet. Køber du dog en god autostol, så er risikoen for fejl og defekte steder minimal.
 • Prisen – Når du køber fra Tyskland, så er prisen ofte angivet i Euro. 1 Euro svarer til ca. 7,5 krone. Så husk at omregne inden du køber autostole fra Tyskland – dette har vi gjort for dig i vores prissammenligning – her er alle priser i danske kroner..

Husk at gennemgå denne tjekliste inden du køber autostole fra Tyskland. På denne måde sørger du for at købe det helt rigtige sted fra.

Har du købt autostol i Tyskland og har gode eller negative oplevelser, så høre vi gerne om det. Skriv en kommentar til vores shopping guide, under den webshop du har handlet ved. Fortæl gerne om forløbet og hvor mange penge du sparede, så vores andre læsere kan få glæde af det.

Find priser på autostole:

Autostol ca. 0-1 år eller op til 13 kg.

Autostol ca. 9 mdr til 4 år eller 9-18 kg.

Autostol ca. 4-10 år eller op til 36 kg.

8 kommentarer

 1. Vi diskuterer derhjemme, om vi skal købe autostol i Tyskland, men jeg har brug for at vide 100%, at det er de samme produkter, som man kan købe i f.eks. Babysam i Danmark, og at sikkerheden er 100% den samme. Hvor kan jeg finde oplysninger om dette?

  Kender du til børneudstyrsbutikker i f.eks. Flensburg, hvor man ved, at de taler dansk, så man kan få rådgivning på dansk uden eventuelle misforståelser?

  Mvh Mette

  1. Hej Mette,

   Det er de samme stole. Det er kun i England, at der er forskel. Her kommer de et stof på, som gør, at stolen ikke brander så nemt. Det må man ikke bruge i Danmark.

   Men i Tyskland er det de samme stole, som du finder herhjemme. Du kan se det på deres ECE godkendelse.

   Kender desværre ikke nogle butikker dernede.

 2. Hej. Hvordan sikrer jeg at autostolen er godkendt til at køre med i Danmark ?
  Altså om den overholder alle sikkerhedsregler og er blevet testet rigtigt ? ?

 3. Jeg har fundet en Recaro billigt på en tysk hjemmeside og på en engelsk hjemmeSide. Og det vil jeg gerne benytte mig af , men vil lige spørge jeg omkring det med mærkningen!
  Der står at den er UN R129 godkendt på den tyske og på den engelske R129
  Er det tilsvarende det som er lovkrav i dk med ece44 ( eller hvad det nu er der skal stå på mærket)
  Er der noget i forhold til stolen jeg skal være obs på ved at købe dem udenlands i Stedet for i dk?
  Håber du kan svare ?

  1. Hej Nathalie,

   Det er den nye isize godkendelse, der hedder R129 – så det er også lovligt i Danmark – og typisk er det gode stole når de har den markering.

   Jeg vil vælge Tyskland, da stolene i England bliver behandlet med flammehæmmere og de er ulovlige i Danmark.

   Mvh

 4. Pingback: Shop oversigt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.