Autostole i Tyskland

Photo of author
Skrevet af Christian Soelberg Due
· Opdateret

Tysk flag storVores naboland, Tyskland, har ofte meget billigere varer end vi har her i Danmark. Dette skyldes blandt andet den store produktion i landet, og selvfølgelig at der bliver importeret fra alle verdenshjørner til Tyskland.

Der kan således være op til 40% at spare på autostole fra Tyskland, hvorfor det er en god ide, at tjekke priserne. Dette kan du bl.a. gøre fra vores prissammenligning:

Autostol ca. 0-1 år eller op til 13 kg.

Autostol ca. 9 mdr til 4 år eller 9-18 kg.

Autostol ca. 4-10 år eller op til 36 kg.

At købe autostol i Tyskland

Uanset hvad grunden er, så kan man altså også købe billigere autostole i Tyskland. Danmark er generelt et dyrt land, og man kan også se det på prisen af autostole. Autostole er ikke just noget man kalder for billigt. I Danmark kan nogle af de billigste autostole være af lav kvalitet, men til samme pris kan man få en meget bedre autostol i Tyskland. Du kan selvfølgelig også spare rigtig mange penge på de dyre autostole, som både er bedre og mere sikre.

Denne artikel omhandler køb af autostole i Tyskland. Køber du din autostol i Tyskland, så kan du som førnævnt spare mange penge. Der er ikke noget i vejen med at købe fra Tyskland, da kvaliteten og sikkerheden er i top. Autostolene bliver derfor ikke dårligere, hvis man køber dem fra Tyskland (Römer er jo tysk!).

Hvad skal du være opmærksom på

Når man køber autostole fra Tyskland, så er det rigtigt godt at have en tjekliste klar. En tjekliste giver dig et overblik over hvilke ting, som du skal være opmærksom på, når du køber fra Tyskland. Du kan finde en tjekliste som vi har lavet herunder:

  • Fragt – Det nytter ikke noget at købe et billigt produkt, hvis fragten gør produktet ligeså dyr som i Danmark. Derfor er det vigtigt at produktets pris inklusiv fragtprisen ikke overstiger produktets pris i Danmark. Et hurtigt regnestykke sikrer dig, at fragten ikke tager alle dine penge.
  • Levering – Da Europa er et frit markeds, så er der også fri bevægelighed for køb og salg indenfor EU. Derfor leverer mange virksomheder i Tyskland også til Danmark. Der er dog ikke noget i vejen med at tjekke det for en sikkerhedsskyld.
  • Returvarer – Returvarer er kun et problem, hvis din autostol er defekt eller hvis der sker noget med den, som en eventuel garanti dækker. Desværre er der enkelte virksomheder i Tyskland, som ikke giver garanti for varer, der bliver sendt ud af landet. Køber du dog en god autostol, så er risikoen for fejl og defekte steder minimal.
  • Prisen – Når du køber fra Tyskland, så er prisen ofte angivet i Euro. 1 Euro svarer til ca. 7,5 krone. Så husk at omregne inden du køber autostole fra Tyskland – dette har vi gjort for dig i vores prissammenligning – her er alle priser i danske kroner..

Husk at gennemgå denne tjekliste inden du køber autostole fra Tyskland. På denne måde sørger du for at købe det helt rigtige sted fra.

Har du købt autostol i Tyskland og har gode eller negative oplevelser, så høre vi gerne om det. Skriv en kommentar til vores shopping guide, under den webshop du har handlet ved. Fortæl gerne om forløbet og hvor mange penge du sparede, så vores andre læsere kan få glæde af det.

Find priser på autostole:

Autostol ca. 0-1 år eller op til 13 kg.

Autostol ca. 9 mdr til 4 år eller 9-18 kg.

Autostol ca. 4-10 år eller op til 36 kg.