FDM test af autostole

Photo of author
Skrevet af Christian Soelberg Due
· Opdateret

FDM er en forkortelse for: Forende Danske Motorejere. Det er en forening der er lavet for primært at hjælpe danske motorejere, med at gøre hverdagen lidt lettere. Alle har mulighed for at blive medlem af FDM, såfremt man betaler det årlige kontingent.

FDM stiller så en masse tilbud til rådighed for deres medlemmer, der kan benytte frit. Noget af det FDM også foretager sig, og som bliver sat til rådighed til alle, medlemmer og ikke medlemmer. Er at de foretager test af autostole.

Klik og se Autostol.dk’s store autostol test oversigt

 

FDM autostol test

FDM’s test af autostole har til formål, at gøre det meget lettere for dig, som forbruger når du på et tidspunkt skal ud og vælge en autostol. For lad os være lidt ærlige, det er ikke specielt let at foretage det valg i dag. Det findes mange forskellige udbydere, og alle siger de at deres autostol skiller sig ud fra de andre, positivt, fordi den har en eller anden smart funktion. For den almindelige bruger kan det være rigtig svært, at gennemskue hvilke stole der så er bedst. Derfor kan man godt famle lidt i blinde, når man er på jagt efter en autostol.

Meningen er så at FDM’s test af autostole skal belyse området, så det bliver lettere for dig, som forbruger at træffe en beslutning. Men selvom det selvfølgelig mest er for forbrugeren, at autostolene tests, er en lille sidegevinst også at det er med til at ligge pres på producenterne. Der er selvfølgelig ingen producenter der er interesseret i en dårlig test, derfor håber man også med sådanne tests at man kan få producenterne til at stræbe efter at lave et endnu bedre produkt.

Hvordan tester FDM

FDM anvender stjerner når de tester de forskellige autostole, de skriver ikke så meget om hvordan de forskellige har klaret sig men nøjes med, at give imellem 1 og 6 stjerner.

Stjerne i testen bliver givet både samlet, men også i forskellige kategorier. En autostol kan derfor godt være god i en kategori, men få en dårlig samlet score hvis den er dårligere i de andre. De 4 forskellige kategorier der bliver givet stjerner i er: sikkerhed, betjening/ergonomi, rengøring/finish og skadelige stoffer. Derudover er der så også den omtalte samlet kategori, hvor man ligger det hele sammen, og finder en fælles karakter.

FDM test af autostole

FDM foretager sådan en test hvert år, og antallet af autostole der deltager i testen kan godt varier lidt, men ligger oftest omkring 30 styk.

FDM’s test af autostole er ikke den eneste der bliver foretaget, de fleste større forbrugermagasiner i verden, har på tidspunkter foretaget sådanne test. Eftersom det er meget de samme produkter der bliver forhandlet i hele verden, kan du også prøve, at kigge rundt på disse.

Klik og se Autostol.dk’s store autostol test oversigt