Find den rigtige autostol til din leasingbil

Photo of author
Skrevet af Redaktionen
· Opdateret

Annonce

Når der sker en familieforøgelse, kommer bilens type og model ofte på tale hen over frokosten i de små hjem, for det er nemlig vigtigt at man sikrer sig at der er en bil der også passer til forøgelsen i hjemmet. Det er ikke alle biler der har ISO fix eller lignende smarte løsninger og det er derfor ikke enhver autostol der passer ind i enhver type bil.

Spar penge med flexleasing i en kortere periode

Flexleasing er et nyere begreb der bruges i forbindelse med erhvervelse af en bil. Når du Flex leaser får du en masse fordele med som f.eks. kan være at du ikke behøver at betale den fulde afgift af bilens værdi, men at du udelukkende skal betale afgift for den periode du skal bruge bilen.

Når du kun skal betale afgift for den periode du skal anvende bilen, kan du let vælge en bil der kun skal bruges for en kortere periode. Har du fået øje på en rigtig fin autostol til den nyfødte, som ikke kan passe ind i enhver type bil, så kan du altså her finde en bil hvor autostolen passer i den periode autostolen skal anvendes.

Autostole og babys kilo hænger sammen

De forskellige autostole er delt op i forhold til hvor mange kilo baby vejer. Det er derfor ofte sådan at man skal skifte autostolen ud, når barnet er omkring 9-12 måneder gammel. Her vil man dog for det meste vælge en autostol der passer ind til bilen og ikke omvendt, men det hænder jo at man falder for noget den anden vej rundt.

Det du skal gøre for at finde den rigtige autostol, er altså først og fremmest at se på hvad der er af muligheder for fastspænding af autostolen. Mange autostole har det der kaldes for ISO fix, der gør det meget lettere for forældre at håndtere barnet ud og ind af bilen.