Internethandel i andre lande

Photo of author
Skrevet af Christian Soelberg Due
· Opdateret

EU flag storDe fleste kender det ikke lige, at kunne finde den autostol man vil have eller synes prisen i butikken virker lige lovlig høj. Derefter ‘googler’ man lidt og kigger rundt på forskellige danske internetbutikker, men igen uden held eller også til til priser udover ens budget.

Men der findes faktisk også et alternativ, for med EU og Internettet, er det blevet lettere end nogensinde tidligere, at handle i England, Tyskland eller et andet EU land. For ligesom i Danmark, vrimler det også med internetbutikker i fx England og Tyskland, faktisk er der betydeligt flere og større internetbutikker i de 2 lande, end der er i Danmark.

Er det ikke dyrt?

Der er intet der gør, at disse butikker ikke ligeså godt kunne sende deres autostole til Danmark, som til resten af verden. Nu tænker de fleste nok, at det må være rimelig dyrt, men der tager du faktisk fejl.

For det første er fragten stort set det samme, at få sendt fra England til Danmark eller fra Tyskland til Danmark, som at sende internt i Danmark.

Derudover er valutaen, den såkaldte pund lav i øjeblikket, og det gør det muligt for dig at lave et rigtig godt kup og således finde endnu billigere autostole. Altså kan du ofte købe de samme autostole, som i Danmark, bare billigere.

Bliver man snydt?

Noget der desværre også holder mange tilbage, er frygten for at blive snydt. Dette er selvfølgelig noget man bliver nød til at tage med i sine overvejelser. Men chancen for at blive snydt er faktisk næsten ligeså stor for at blive snydt i England eller Tyskland, som hvis man handlede i Danmark.

På autostol.dk finder du shopping guide, hvor du kan finder de webbutikker, som vi har erfaringer med eller vores besøgende har anbefalt. Så shopper du i en af disse butikker, er der mindre sandsynlighed for du bliver snydt, da mange andre har positive oplevelser med netop de butikker.

14 dags fortrydelsesret ved handel i England og Tyskland

Nye EU regler gør desuden, at man har 14 dags fortrydelsesret, lige meget hvor i Europa man køber sine varer. Du behøves heller ikke at frygte ekstra udgifter i form af moms og told, for EU samarbejdet gør, at man må handle frit imellem EU landene som fx. England og Tyskland.

Der kan være op til 60% at spare på præcis ved at købe autostolen i England eller tyskland.

Endnu ikke overbevist, så læs vores guide til køb af autostol i England eller køb af autostol i Tyskland.