Autostol.dk

Fra bloggen

Cybex Base Q-Fix

Aton Base Q-Fix er en installationsbase til autostolen Cybex Aton Q eller Cybex Cloud Q, der er autostole for nyfødte og op til 13 kg.

Aton Base Q-Fix monteres med Isofix eller alternativt bilens 3-puntkssele, hvis du ikke har Isofix i bilen. Basen monteres også med et støtteben, der giver en bedre stabilitet, og dermed også en bedre sikkerhed.

Hvis du bruger en autostol sammen med Aton Base Q-Fix kan du nemt og hurtigt klikke autostolen fast til basen og på samme måde tage autostolen af igen. Det giver autostolen en ny fleksibilitet, idet du hurtigt kan tage den med dig, og ikke skal bruge lang tid på at montere autostolen på ny, når du vil sætte den tilbage i bilen. De fleste babyautostole har et praktisk håndtag, der gør at det er nemt at bære autostolen rundt.

Når du sætter autostolen fast til basen, er der en indikator der bekræfter, om autostolen er montereret korrekt på basen. Det giver en mindre risiko for fejlmontering, og stolen opnår på den måde en højere sikkerhed.

I autostoltesten i 2014 fik autostolen Aton Q monteret med Aton Base Q-Fix et godt testresultat på 78 %, som svarer til 4 ud af 5 stjerner. Testresultatet var blandt andet 5 ud af 5 stjerner i kategorien sikkerhed, der viser at Aton Base Q-Fix er en god og sikker måde at montere din babyautostol på. I testen var basen monteret med Isofix.

1 kommentar

  1. Hej
    Jeg har en Cybex Aton Q (ved ikke hvor gammel den er) med en base der hedder Aton Q Base fix. Jeg har dog lige købt en ny autostol, Cybex Cloud Q, som skulle passe i basen som vi har brugt til Aton Q autostolen. Det gør den dog ikke. Cloud modellen har et lille metalrør omkring den ene metalstang som klikkes ned i basen til sidst, det har Aton Q modellen ikke, og det ser ud som om Cloud autostolen ikke passer i basen pga dette påsatte metalrør. Hvis vi fjerner det tror jeg godt den kan gå i, da den pt er en smule for tyk til at klikke ned i basen. Men ville du begynde at pille ved dette for at undgå at købe en ny base?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.