Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Baby Safe Plus SHR II

Römer Baby Safe Plus SHR II autostolen gør det let for dig, at transportere dit barn sikkert. Den bliver også af mange
kaldt bæreautostolen, da den er udformet således at du let kan bære autostolen og barnet. Römer er kendt for sin høje kvalitet af autostole, og Römer Baby Safe Plus SHR II, er absolut heller ikke nogen undtagelse. Den er let at fastgøre ved hjælp af Römer BABY-SAFE Belted Base eller Römer BABY-SAFE ISOFIX base.

Römer Baby Safe Plus SHR II har indbygget hvilestillingssystem, hvilket er med til at sikre dit barn en optimal sovestilling. Dette er med til at gøre transporten både lettere for barn og forældre. Da du sikre at dit barn har de optimale rammer for at kunne sove ordentligt. Det er derudover også muligt, at indstille hoveddelen, således at dette passer til dit barn. Dette er vigtigt for at autostolen kan yde den bedste beskyttelse for dit barn.

Har du problemer med, at dit barns hovedet “falder” forover, kan du med fordel læse her.

ADAC test resultat for Römer Baby Safe Plus SHR II

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed og ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
76 ★★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

15 kommentarer

 1. Vi har brugt denne stol med selemontering til vores første barn. Nu er nummer to på vej, men styrtbøjlen er gået i stykker i den ene side af stolen. Kan man købe en isofix base, og fortsætte med at bruge stolen, så den er sikkerhedsmæssigt forsvarlig?

 2. Hej

  Er der nogen der kan fortælle mig hvad forskellen er på Baby-safe Plus II og Baby-safe Plus SHR II?

  På forhånd tak for hjælpen

  mvh
  Mads

  1. Hej Mads,

   Jeg har altid læst det som en del af sidebeskyttelsen, men kan se, at det står for single-handed release og drejer sig om, at stolen også kan bruges på et barnevogns stel og hvordan det nemt kan afmonteres her.

   Mvh

 3. Og deres model hedder Britax og der står ikke Rømer, eller er det bare fordi det er en udenlandsk stol?

  1. Jo i England hedder de Britax. Det er præcis samme stol som Römer.

   Producenterne gik sammen for en del år siden, men i England fastholdte man Britax mærket og Römer blev så mærket i de andre lande.

  1. Hej Dianna,

   Der er rigtig mange, der dagligt handler via Amazon.co.uk – så det kan du roligt gøre. Der er kun shops på autostol.dk, som jeg selv kan stå indefor, så du kan roligt handle i en af dem, som du finder her på siden.

   Mvh

 4. Ikke tilfreds – vores baby/barn på 5,5 mdr. kan ikke lægge nok ned og hovedet “falder” forover når han falder i søvn. Da den sidder i Isofix beslagene er den ikke til at justere mere skrå. Vores bil er en ford c-max (2012).

  Vi overvejer simpelthen at købe en anden!

 5. Fantastisk autostol. Har haft en til begge mine børn.
  Min datter kunne side i den til hun var 1 år. Så der skitfede vi over til den der var et nummer større.
  Vi brugte selebasen, og det gjorde det super let at montere den i bilen 🙂
  Vil klart anbefale den til andre forældre.

 6. Genial autostol. Vores søn sidder godt, det er nemt at montere stolen i isofix basen og bedst af alt, har vi købt den tilhørende klapvognsdel, som er guld værd når lillebror skal følge med i en travl families hverdag. Både stol og klapvogn anbefales til alle vi kender.

 7. god og lækker autostol, nem at spænde fast i bilen, god støtte og komforten i top.
  Helt klart vores fortrukne autostol.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.