Rengøring af bilsæder – 3 gode tips

Photo of author
Skrevet af Redaktionen
· Opdateret

Bilsæder i bilen er ofte nogle af dem man ikke altid får gjort rent, men det kan man faktisk med fordel vælge at gøre løbende, for at undgå at stoffet f.eks. bliver grimt og ødelagt. Men hvordan kan du gøre dine bilsæder rent nemt? Det er derfor at vi har lavet denne artikel, for at hjælpe med nogle helt enkle tips til hvordan du kan holde din bil og særdeleshed dine bilsæder rene og flotte.

Støvsug bilsæderne ofte

Der er ikke så mange der tænker over hvor meget skidt og støv der kan være på bilens sæder, men det er uden tvivl et af de steder hvor der samler sig mest skidt og støv, som man med fordel kan gøre rent løbende, så det ikke er så tidskrævende eller besværligt, som det ofte ender med at være fordi man venter for længe med at gøre det. Det er noget som man bør gøre en gang om måneden, hvor man potentielt lige afsætter en halv time til at tømme bilen for skrald, for derefter at støvsuge bilen igennem, som især kan gemme skidt i sprækkerne og under sæderne som også er et sted hvor støv kan gemme sig og på sigt sprede sig til resten af bilen. Der findes en masse steder på nettet hvor man kan blive klogere på bilsæder på bilstoler.com her.

Find en håndholdt støvsuger

Når man skal støvsuge sin bil, så er det oplagt at gøre det så nemt for sig selv som muligt, og her kan en håndholdt støvsuger være helt oplagt. Hvis du bor i en lejlighed, eller bare ikke gider at slæbe din støvsuger med ud til bilen hver måned, så kan du købe en billig håndholdt støvsuger, som du på den måde kan anvende til din månedlige støvsugning. Det er en nem og hurtig måde at gøre din bil rent på, som ikke engang kræver en masse investering i tid til at forberede støvsugningen, da du på få sekunder kan komme ud til bilen med støvsugeren, for derefter at du også nemt og hurtigt kan komme rundt i hele bilen med støvsugeren uden problemer med en masse slanger eller lignende, som man normalt skal flytte med rundt i bilen, når den støvsuges med en traditionel støvsuger, hvor man ofte skal kæmpe med at flytte selve støvsugeren, ledninger og lignende med rundt.

Få dampet sæderne en gang om året

Der er ingen tvivl om at det giver god mening at få dampet sine sæder hos en professionel en gang imellem, for at sikre at der ikke er for meget støv og snavs som man ikke kan få taget med støvsugeren, da dette kan medvirke til at man kan få støvallergi, hvis man er i kontakt med for meget støv i løbet af ens hverdag. Der kan nemlig være en hel dem støv i sæderne, som er umuligt at få fjernet med en støvsuger og som derfor kræver lidt kraftigere behandling.