Autostol.dk

Fra bloggen

Kiddy Comfort Pro

Kiddy Comfort Pro

For mange forældre kan det være hårdt økonomisk, at skulle rende ud og købe autostole hele tiden i takt med, at ens barn vokser. Det har man ikke brug for hvis man vælger en Kiddy comfort pro, fra den tyske autostoleproducent Kiddy. Dette er nemlig en autostol der kan bruges i gruppe 1, 2 og 3. Det betyder reelt at denne autostol kan bruges fra barnet er 9 måneder til det bliver 12 år.

Kiddy comfort pro er også en autostol der har vundet meget hæder. I mange forbrugertests i hele verden er Kiddy comfort pro nemlig sluttet i top. Det skyldes ikke mindst dens mange sikkerhedstiltag.

Kiddy comfort pro har støttehovedssider der giver hovedet og nakken ekstra beskyttelse. Dette er ellers områder der normalt er meget udsatte.

Kiddy comfort pro bruger en stødabsorberende pude til, at holde barnets bryst på plads, såfremt det bliver trykket fremad i forbindelse med en ulykke. I stedet for en sikkerhedssele der godt kan give skader, er der her tale om en pude, der holder barnet på plads.

Ryglænet i Kiddy comfort pro kan justeres således, at barnet får den position i autostolen, som dette ønsker. Det er meget let, at justere autostolen og dette kan klares med kun én hånd.

Selesystemet vokser i takt med barnet og sørger for, at selen altid passer til barnet. En sele der er tilpasset barnet er også med til, at øge beskyttelsen.

Denne stol er udgået og der henvises til de 3 øvrige Kiddy stole i samme gruppe. Kiddy Guardian Pro og Kiddy Guardian Pro 2 og Kiddy Guardianfix Pro 2 eller den nye Recaro Monza Nova IS Seatfix.

ADAC test resultat for Kiddy Comfort Pro

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed Komfort Rengøring / Finish
68 ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

6 kommentarer

 1. Vi købte vores Kiddy stol til den første af vores Piger (2011), og var egentlig meget glade for den, eneste minus der er at sige om den er at man ikke sidder så højt= begrændset udsyn selvfølgelig afhænig af bilmodel. Dernæst synes vi at Vores datter hurtig får det varmt om sommeren da puden foran, varmer noget mere end alm barne stole. Vi bruger dog stadig denne stol som reserve, har købt en Maxi Cosi 9-18 kg, hvor man sidder noget højere! men er sikker på at når hun bliver ældre, så er denne stol rigtig god!

 2. Rigtig god stol, barnet sidder godt, og er beskyttet fra alle sidder. Da jeg har en søn der altid falder i søvn i bilen, er det vigtigt at han sidder ordentlig og ikke falder frem med hovedet. Det gør han ikke i denne. Auto stolen er brugbar længe, og vi har været rigtig glad for den.

 3. dejlig nem at håndtere og tilpasse, dog lidt besværlig at sætte selen fast oppe ved hovedet. vi bruger den som nr.2 stol til vores søn og til vores barnebarn når hun er på besøg.

 4. En rigtig fin autostol til billige penge, som kan følge barnet i mange år. Vi er meget tilfreds med vores, som nu er blevet brugt i 3-4 måneder. Den er nem at montere og at spænde barnet fast er også super nemt. Vores pige sidder rigtig godt i stolen, så har intet at klage over.

 5. Fremragende stol! Børn af alle størrelser sidder godt i stolen og der er ingen besværlige seler der skal tilpasser overtøjets tykkelse eller skal justeres i højden fordi der lige skal et andet barn i stolen. Derudover er mavepude designet velegnet til pilfingre som selv kan åbne eller vride sig ud af normale 5-punktsseler. Det kan de med garanti ikke i en Kiddy!!!

  Selepuden fungerer godt som “arbejdsbord” for den 2-3 årige og kan derfor hjælpe med til underholdningen på lange bilture:-)

  Stolen er relativt let og ikke spændt permanent fast, og er derfor egnet til at kunne flyttes mellem forskellige køretøjer, og jeg har endnu ikke fundet en bil hvor stolen ikke har stået godt takket være det hældningsjusterbare ryglæn.

  Ønsker man at bruge 3 autostole på bagsædet skal man dog være opmærksom på at stolen fylder en del i skuldermål, især med et ret stort barn i stolen idet stolens bredde vokser med barnet. Dette faktum er dog også en væsentlig fordel hvis man har en “bredskuldret” dreng som også vil kunne finde sig tilrette i en Kiddy Comfort Pro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.